Povezane vesti
Zelenski: Teška situacija na liniji fronta
Politika 30.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je situacija na frontu teška, nakon što je saslušao izveštaje glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Aleksandra Sirskog i načelnika Generalštaba Anatolija Bargileviča. "Danas sam… »
Vesti online 30.09.2024
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da je situacija na frontu teška, nakon što je saslušao izveštaje glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Aleksandra Sirskog i načelnika Generalštaba Anatolija Bargileviča. – Danas sam… »
Zelenski očajan: "Teško je"
B92 30.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je situacija na frontu teška, nakon što je saslušao izveštaje glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Aleksandra Sirskog i načelnika Generalštaba Anatolija Bargileviča. "Danas sam… »
RTV 30.09.2024
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je situacija na frontu teška, nakon što je saslušao izveštaje glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Aleksandra Sirskog i načelnika Generalštaba Anatolija Bargileviča. "Danas… »
Volodimir Zelenski: Teška situacija na liniji fronta
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je situacija na frontu teška, nakon što je saslušao izveštaje glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Aleksandra Sirskog i načelnika Generalštaba Anatolija Bargileviča… »
Vesti dana »
BLOG Protest u Novom Sadu: Demolirana Gradska kuća, policija privodila demonstrante, Vučić se obratio ispred razbijenih prostorija SNS-a
Nova pre 19 minutajoš 62 povezane
UŽIVO Amerika bira predsednika, kladionice: Trampu trenutno daju 61.5 odsto šansi za pobedu. prva biračka mesta zatvaraju se u ponoć
Politika pre 0 minutajoš 129 povezanih
Maksimović: Pred našom publikom je sve moguće, pokazaću sutra da sam bolji od Jamala
Politika pre 24 minutajoš 45 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju, do sada saslušano 48 osoba
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih
Crnogorska policija nema podatke da je Balijagić sklon radikalnom verskom ekstremizmu
NIN pre 4 satijoš 34 povezane