Povezane vesti
"Nema ništa lepše nego da svi srpski timovi igraju zajedno"
Sportske.net 30.09.2024
Trener košarkaša Vojvodine Miloš Isakov Kovačević osvrnuo se na trenutno aktuelnu temu, formiranje profesionalne košarkaške lige u Srbiji. "Iz mog ličnog ugla, ne postoji ništa lepšte nego kada svi srpski timovi od prvog dana igraju u… »
"Ne postoji ništa lepše nego kada svi srpski timovi igraju u zajedničkom takmičenju"
B92 30.09.2024
Trener košarkaša Vojvodine Miloš Isakov Kovačević izneo je stav u vezi sa formiranjem profesionalne lige Srbije. "Iz mog ličnog ugla, ne postoji ništa lepšte nego kada svi srpski timovi od prvog dana igraju u zajedničkom takmičenju. Mislim da je… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu zbog nesreće na Železničkoj stanici, neredi ispred Gradske kuće
RTS pre 56 minutajoš 62 povezane
Uoči predsedničkih izbora u Hrvatskoj, prof. Čuljak za "Svet i mi": Loš odnos Milanovića i Plenkovića posledica njihove sličnosti (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 129 povezanih
Maksimović: Pred našom publikom je sve moguće, pokazaću sutra da sam bolji od Jamala
Politika pre 27 minutajoš 45 povezanih
Pred protest ispred Železničke stanice u Novom Sadu mirno, prisutni samo policajci u civilu
N1 Info pre 6 satijoš 37 povezanih
Crnogorska policija nema podatke da je Balijagić sklon radikalnom verskom ekstremizmu
NIN pre 4 satijoš 34 povezane