Повезане вести

На грозан начин сазнала да је преварена: Српска глумица залудела Дикаприа, па због дечка прошла пакао

На грозан начин сазнала да је преварена: Српска глумица залудела Дикаприа, па због дечка прошла пакао

Мондо 30.09.2024
Глумица Дајана Гудић испричала је како је сазнала да јој је дечко неверан. Српкиња родом из Босне, Дајана Гудић, једна је од ретких са Балкана којој је пошло за руком да оствари велику и запажену каријеру у Америци. Иако у… »
"Његова сам девојка већ четири године": Српска глумица доживела страшну издају, кад је сазнала...

"Његова сам девојка већ четири године": Српска глумица доживела страшну издају, кад је сазнала...

Телеграф 30.09.2024
Препоручујемо. Српска глумица Дајана Гудић већ 11 година има успешну каријеру у Америци, а како је испричала, поред бројних успеха, пре извесног периода доживела је велику издају и то од стране партнера. Дајана је за домаће… »
"Ћао, ја сам његова девојка већ четири године": Наша глумица доживела тоталну "катаклизму" због дечка: "Оженио је њу јер је…

"Ћао, ја сам његова девојка већ четири године": Наша глумица доживела тоталну "катаклизму" због дечка: "Оженио је њу јер је…

Блиц 30.09.2024
Позната глумица Дајана Гудић већ 11 година има успешну каријеру у Америци, сарађивала је са најпознатијим светским фацама, а иако се чини да је негде има све што може било ко пожелети, ни њу нису заобишли драматични животни… »

Вести дана »