Povezane vesti
Na grozan način saznala da je prevarena: Srpska glumica zaludela Dikapria, pa zbog dečka prošla pakao
Mondo 30.09.2024
Glumica Dajana Gudić ispričala je kako je saznala da joj je dečko neveran. Srpkinja rodom iz Bosne, Dajana Gudić, jedna je od retkih sa Balkana kojoj je pošlo za rukom da ostvari veliku i zapaženu karijeru u Americi. Iako u Srbiji nije mnogo pznata… »
"Njegova sam devojka već četiri godine": Srpska glumica doživela strašnu izdaju, kad je saznala...
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Srpska glumica Dajana Gudić već 11 godina ima uspešnu karijeru u Americi, a kako je ispričala, pored brojnih uspeha, pre izvesnog perioda doživela je veliku izdaju i to od strane partnera. Dajana je za domaće medije, ispričala kako je… »
"Ćao, ja sam njegova devojka već četiri godine": Naša glumica doživela totalnu "kataklizmu" zbog dečka: "Oženio je nju jer je…
Blic 30.09.2024
Poznata glumica Dajana Gudić već 11 godina ima uspešnu karijeru u Americi, sarađivala je sa najpoznatijim svetskim facama, a iako se čini da je negde ima sve što može bilo ko poželeti, ni nju nisu zaobišli dramatični životni događaji. Dajana je za domaće… »
Vesti dana »
Nikola Jokić ostao u čudu, ovo mu se desilo prvi put u karijeri: "Nisam to znao..."
Telegraf pre 15 minutajoš 10 povezanih
Promenljivo vreme danas: hladno jutro, sunčani intervali i lokalna kiša, najviša dnevna do 15 °C
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih
Promene u putovanjima u EU od 10. aprila: Počinje puna primena EES sistema - šta sve putnici treba da znaju
Euronews pre 20 minutajoš 2 povezane
Veliki četvrtak – verovanje je da se danas valja pričestiti, jer se i najvećim grešnicima sve oprašta
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
Na današnji dan, 9. april: Preminula Svetlana Velmar Janković, rođen Šarl Bodler...
N1 Info pre 20 minutajoš 1 povezana