Povezane vesti
"Završili ste na poternici, javite se što pre": Srpski pevač primio neprijatnu poruku, otkriveno o čemu je reč
Mondo 30.09.2024
Bane Čolak podelio je poruke koje je dobio od osobe koja se predstavila ko inspektor. Banetu Čolaku, pevaču i bivšem učesniku Zadruge, stigla je poruka u kojoj je dobio obaveštenje da je navodno za njim raspisana poternica, i da je pozvan da se što… »
"Inspektor je, imate raspisanu poternicu": Banetu Čolaku stigla poruka koja ga je preplašila: "Zovite me..."
Telegraf 30.09.2024
Preporučujemo. Banetu Čolaku stigla je poruka u kojoj je obavešten da je za njim raspisana poternica i da je pozvan da se što pre javi inspektorima. Naravno, ovo je bila šala njegovog druga Marka Miljkovića, koji je odlučio da se našali s… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 38 minutajoš 1 povezana