Повезане вести
"Сусрела сам се са смрћу пре него што сам закорачила у живот": Рушка Јакић отворила душу у емисији "На терапији са Славицом…
Блиц 30.09.2024
Ове недеље гошћа емисије "На терапији сс Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује понедељком у 22 сата само на Блиц телевизији на каналу 117 је водитељка и новинарка Рушка Јакић. Отворено, без задршке, Рушка Јакић искрено… »
"У истој години су ми умрли и мама и тата, развела сам се, ћерка је отишла да студира": Рушка Јакић отворено о успонима и…
Блиц 30.09.2024
Водитељка и новинарка Рушка Јакић у једној години је доживела много непријатних тренутака и много бола о чему искрено говори у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дјеановић" која се емитује само на Блиц телевизији на каналу… »
"Себи кажем да сам три пута срећно разведена": Рушка Јакић о емотивним везама које је имала: "То је била огромна љубав" (вдео)…
Блиц 30.09.2024
Новинарка и водитељка Рушка Јакић је као млада била веома атрактивна. У емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује понедељком у 22 сата само на Блиц телевизији на каналу 117 дотакла се и приче о емотивним… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 2 сатајош 4 повезане

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 8 сатијош 1 повезана