Повезане вести

Харис се држи за главу након завршеног рочишта око поделе имовине са Мелином: Тотално је безвезе...

Харис се држи за главу након завршеног рочишта око поделе имовине са Мелином: Тотално је безвезе...

Стори 01.10.2024
Харис Џиновић после рочиша у вези са поделом имовине са бившом супругом Мелином није био распложен да говори на ту тему. Након што је поступак завршен решио је да не седи код куће, већ је ишао на доделу награда поводом 30 година… »
Харис Џиновић: “Развео се Бен Афлек два пута, што не бих ја”

Харис Џиновић: “Развео се Бен Афлек два пута, што не бих ја”

Вести онлине 01.10.2024
Певач Харис Џиновић је присуствовао заказаном рочишту с бившом супругом Мелином око поделе имовине, а за Блиц се осврнуо на развод. У марту се развео од Мелине. – На ту тему не одговарам ништа. Ово је једно процесно рочиште… »
"Тотално је безвезе, све то може бити лагано": Харис открио детаље после рочишта са Мелином

"Тотално је безвезе, све то може бити лагано": Харис открио детаље после рочишта са Мелином

Мондо 01.10.2024
Харис Џиновић је додао и да "разводи пљуште са свих страна" Харис Џиновић (73) појавио се данас на заказаном рочишту са бившом супругом, а спомињала се и подела имовине. Певач након истог није желео да прича на ту тему, а… »
Харис открио да ли планира поново брак, споменуо рочиште са Мелином: "Своје стављам под прљав веш"

Харис открио да ли планира поново брак, споменуо рочиште са Мелином: "Своје стављам под прљав веш"

Телеграф 01.10.2024
Препоручујемо. Певач Харис Џиновић недавно је прославио свој 73. рођендан, али је изненадио изјавом да није имао ниједну рођенданску жељу, нити је организовао прославу. - Није било рођеенданског весеља, радио сам. Нисам се… »
(Видео) "како да ја САД будем: Заљубљен?" Харис Џиновић након рочишта са Мелином, открио да ли би се поново женио, а о…

(Видео) "како да ја САД будем: Заљубљен?" Харис Џиновић након рочишта са Мелином, открио да ли би се поново женио, а о…

Блиц 30.09.2024
Певач Харис Џиновић пре неколико дана напунио је 73 година, а сада је истакао да није имао ниједну рођенданску жељу, али и да није направио рођенданску прославу. "Није било рођеенданског весеља, радио сам. Нисам се проводио… »

Вести дана »