Povezane vesti

Inspektorat za rad podneo krivičnu prijavu protiv menadžera Jure

Inspektorat za rad podneo krivičnu prijavu protiv menadžera Jure

Radio 021 01.10.2024
Inspektorat za rad Leskovca saopštio je danas da je podneo krivičnu prijavu protiv menadžera Sektora proizvodnje fabrike Jura u tom gradu. Inspektorat je to uradio nakon izvršenog inspekcijskog nadzora i utvrđivanja činjeničnog stanja, a povodom… »
Vučević na pitanje Insajdera: Biće podneta krivična prijava protiv menadžera Jure (VIDEO)

Vučević na pitanje Insajdera: Biće podneta krivična prijava protiv menadžera Jure (VIDEO)

Insajder 01.10.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je danas da će Inspekcija za rad iz Niša danas ponovo izaći na teren da ispita poslednji incident u kompaniji Jura kada je menadžer kompanije stolicama gađao radnice. “U toku današnjeg dana, a o tome će… »
Vučević na pitanje Insajdera: Krivična prijava protiv menadžera Jure (VIDEO)

Vučević na pitanje Insajdera: Krivična prijava protiv menadžera Jure (VIDEO)

Insajder 01.10.2024
Protiv menadžera Jure u Leskovcu koji je gađao radnice – krivična prijava. I dok predstavnici države kažu da se nisu zaustavili samo na zapisnicima, sindikati imaju sumnje da će država zaista i rešiti ovaj problem. Zbog toga, nastavljaju sa… »
Inspektorat za rad podneo krivičnu prijavu protiv menadžera iz Jure

Inspektorat za rad podneo krivičnu prijavu protiv menadžera iz Jure

Insajder 01.10.2024
Inspektorat za rad podneo je krivičnu prijavu protiv menadžera K.S.M, državljanina Republike Koreje, u fabrici Jura Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, a nakon izvršenog inspekcijskog nadzora i utvrđivanja činjeničnog stanja povodom napada… »
Inspektorat za rad podneo krivičnu prijavu protiv menadžera u Juri u Leskovcu

Inspektorat za rad podneo krivičnu prijavu protiv menadžera u Juri u Leskovcu

N1 Info 01.10.2024
Inspektorat za rad saopštio je da je, nakon inspekcijskog nadzora i utvrđivanja činjeničnog stanja, podneo krivičnu prijavu protiv menadžera Sektora proizvodnje u fabrici Jura u Leskovcu. Inspektorat je podneo krivičnu prijavu protiv državljanina… »
Krivična prijava protiv agresivnog korejskog menadžera iz „Jure“

Krivična prijava protiv agresivnog korejskog menadžera iz „Jure“

Vreme 01.10.2024
Inspektorat za rad podneo je krivičnu prijavu protiv korejskog menadžera Sektora proizvodnje u fabrici „Jura“ u Leskovcu zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo povreda prava po osnovu rada i prava iz socijalnog osiguranja. Inspektorat za… »
Inspektorat rada podneo krivičnu prijavu protiv menadžera u Juri

Inspektorat rada podneo krivičnu prijavu protiv menadžera u Juri

NIN 01.10.2024
Inspektorat za rad saopštio je danas da je, nakon inspekcijskog nadzora i utvrđivanja činjeničnog stanja, podneo krivičnu prijavu protiv menadžera Sektora proizvodnje u fabrici Jura u Leskovcu. Inspektorat je podneo krivičnu prijavu protiv… »
Inspekcija podnela krivičnu prijavu protiv menadžera Jure u Srbiji zbog napada na radnice

Inspekcija podnela krivičnu prijavu protiv menadžera Jure u Srbiji zbog napada na radnice

Slobodna Evropa 01.10.2024
Inspektorat za rad je podneo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, na jugu Srbije, protiv menadžera u fabrici "Jura" (YURA) povodom napada na zaposlene, saopštilo je 1. oktobra Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i… »
Inspektorat za rad podneo krivičnu prijavu protiv menadžera kompanije "Jura" u Leskovcu koji je stolicom gađao radnice

Inspektorat za rad podneo krivičnu prijavu protiv menadžera kompanije "Jura" u Leskovcu koji je stolicom gađao radnice

Euronews 01.10.2024
Inspektorat za rad, odeljenje inspekcije rada Leskovac, nakon izvršenog inspekcijskog nadzora i utvrđivanja činjeničnog stanja, a povodom napada menadžera na zaposlene u fabrici Jura, koji se dogodio u petak 27. septembra, na osnovu Zakona o… »
Krivična prijava protiv menadžera "Jure" zbog napada na dve radnice

Krivična prijava protiv menadžera "Jure" zbog napada na dve radnice

RTS 01.10.2024
Povodom napada menadžera na zaposlene u fabrici Jura, koji se dogodio u petak, 27. septembra, Inspektorat za rad, odeljenje inspekcije rada Leskovac saopštio je da je, nakon inspekcijskog nadzora i utvrđivanja činjenica, podneo krivičnu prijavu… »
Menadžer u "Juri" napao dve radnice u kompaniji, premijer poručio: "Država će reagovati, vrlo oštro i jasno"

Menadžer u "Juri" napao dve radnice u kompaniji, premijer poručio: "Država će reagovati, vrlo oštro i jasno"

Telegraf 01.10.2024
Premijer je naveo da će Ministarstvo za rad u toku dana izdati saopštenje o podnetoj krivičnoj prijavi koje će nadležno tužilaštvo procesuirati. Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević, istakao je danas da će biti podneta prijava protiv… »
Menadžer u "Juri" napao dve radnice kompanije! Ovo mu je kazna, ne sme ni da priđe fabrici

Menadžer u "Juri" napao dve radnice kompanije! Ovo mu je kazna, ne sme ni da priđe fabrici

Blic 01.10.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će biti podneta krivična prijava protiv menadžera kompanije Jura u Leskovcu koji je u petak napao dve radnice te fabrike i poručio da takvi incidenti ne smeju da se dešavaju u Srbiji i da… »
Vučević o Milovoj pesmi: Ne znam zašto pevaju protiv Srbije, kad slave Pirovu pobedu

Vučević o Milovoj pesmi: Ne znam zašto pevaju protiv Srbije, kad slave Pirovu pobedu

Blic 01.10.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna zbog čega bivši crnogorski predsednik i bivši lider DPS Milo Đukanović i njegove stranačke kolege moraju da pevaju "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" u trenutku dok, kako… »
"Ne mislim da je iko jači od Srbije" Premijer Vučević o provokacijama i snimku Mila Đukanovića: Ne znam zašto, kada slave…

"Ne mislim da je iko jači od Srbije" Premijer Vučević o provokacijama i snimku Mila Đukanovića: Ne znam zašto, kada slave…

Kurir 01.10.2024
Mi nikad ne vređamo i ne pevamo protiv Crne Gore, doživljavamo ih kao prijateljsku i bratsku državu, želimo im sve najbolje, rekao je premijer Srbije Miloša Vučevića o snimku slavlja Mila Đukanovića. - Što se tiče Crne Gore, nije prvi put da… »
Vučević o DPS-u: Ne znam zašto pevaju protiv Srbije, kad slave Pirovu pobedu

Vučević o DPS-u: Ne znam zašto pevaju protiv Srbije, kad slave Pirovu pobedu

Euronews 01.10.2024
Predsednik Vlade Miloš Vučević izjavio je da ne zna zbog čega bivši crnogorski predsednik i bivši lider DPS Milo Đukanović i njegove stranačke kolege moraju da pevaju "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" u trenutku dok, kako kaže… »
Vučić o Milu Đukanoviću: Imamo zajedničku opsesiju (VIDEO)

Vučić o Milu Đukanoviću: Imamo zajedničku opsesiju (VIDEO)

Danas 01.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je rezultat partije Mila Đukanovića na lokalnim izborima u Crnoj Gori, rekavši da obojica imaju jednu zajedničku opsesiju. „I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom – ja je volim, on je mrzi“, rekao… »
Islamisti u antisrpskom transu: Slave Mila Đukanovića i napadaju Vučića, nadaju se srpskoj propasti

Islamisti u antisrpskom transu: Slave Mila Đukanovića i napadaju Vučića, nadaju se srpskoj propasti

B92 01.10.2024
Rezultat DPS-a Mila Đukanovića na lokalnim izborima u Podgorici i skandalozni stihovi koje je Đukanović pevao tokom slavlja (ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije) izazvali su pravu antisrpsku ekstazu u uredništvu Slobodne Bosne, piše… »
Vučić: Milo Đukanović opsednut Srbijom

Vučić: Milo Đukanović opsednut Srbijom

Vreme 01.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao snimak na kome je Milo Đukanović nakon lokalnih izbora u Podgorici pevao „jači smo od Srbije”. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare nakon ceremonije povodom završetka… »
Vučić: Milo Đukanović i ja delimo opsednutost Srbijom

Vučić: Milo Đukanović i ja delimo opsednutost Srbijom

NIN 01.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare nakon ceremonije povodom završetka radova na Kuli Beograd komentarisao snimak na kome je Milo Đukanović nakon lokalnih izbora u Podgorici pevao “Jači smo od Srbije” i rekao da on… »

Vesti dana »