Povezane vesti
Prva tužba stiže u elitu 8: Rijaliti učesnik se obratio advokatima: "Zaštitite me"
Blic 01.10.2024
Reper Nenad Aleksić Ša je odlučio da tuži svog cimera Uroša Stanića sa kojim nije bio u dobrim odnosima ni u prethodnoj sezoni Elite. - Evo ja da obavestim advokata da podnese tužbu protiv Uroša. Ja sam se juče jako potresao zbog uznemiravanja… »
Prva tužba stiže u elitu 8! Rijaliti učesnik se obratio advokatima, traži zaštitu zbog polnog uznemiravanja
Kurir 01.10.2024
Reper Nenad Aleksić Ša je odlučio da tuži svog cimera Uroša Stanića sa kojim nije bio u dobrim odnosima ni u prethodnoj sezoni Elite. - Evo ja da obavestim advokata da podnese tužbu protiv Uroša. Ja sam se juče jako potresao zbog uznemiravanja… »
Vesti dana »

Akademski plenum: "Predsednik Srbije izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu"
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 24 minutajoš 21 povezana

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 2 satajoš 14 povezanih

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 2 satajoš 59 povezanih