Povezane vesti
„Jedna stvar me tišti“: Aca Sofronijević iznenadio odgovorom na pitanje o vojnom roku
Nova 01.10.2024
: Poznati muzičar se pre nekoliko meseci oženio lepom doktorkom Kosanom, a sada je progovorio o njihovom braku, ali i problemima. Sofronijević je priznao da mu bračni život prija, kao i da mu podrška supruge mnogo znači. Ipak, postoje neke stvari i… »
(Video): "To me jako tišti..." Aca Sofronijević progovorio o supruzi doktorki i poslu - otkrio koliko mu Kosana pomaže
Blic 01.10.2024
Harmonikaš Aca Sofronijević se oženio prelepom doktorkom Kosanom, a sada je otkrio nepoznate detalje o njoj, ali i priznao šta ga trenutno tišti. - Moja žena prati modu i razume se u to, ona prati modu. Žena mi uvek pomaže kad je oblačenje u… »
"To me jako tišti..." Aca Sofronijević progovorio o prelepoj supruzi doktorki i poslu, evo u čemu mu Kosana mnogo pomaže
Kurir 01.10.2024
Harmonikaš Aca Sofronijević se oženio prelepom doktorkom Kosanom, a sada je otkrio nepoznate detalje o njoj, ali i priznao šta ga trenutno tišti. - Moja žena prati modu i razume se u to, ona prati modu. Žena mi uvek pomaže kad je oblačenje u… »
Vesti dana »
(Video, foto) Niš na Badnji dan u znaku tradicije: Česnica od dva metra sa tri zlatnika podeljena za samo nekoliko minuta, pomagali izviđači
Blic pre 4 satijoš 53 povezane
U ovom gradu danas za 25 stepeni toplije nego juče Prognoza za Badnje veče i Božić: Kiša sutra u jednom delu Srbije, a uskoro stiže novi ledeni talas
Kurir pre 4 satijoš 29 povezanih
8: država u Evropi koje imaju stambene kredite za mlade: Ovako dolaze do prvog stana, a u Srbiji zakon za nekoliko dana
Blic pre 7 satijoš 25 povezanih
MUP potvrdio za Insajder: Preminula jedna osoba od posledica ranjavanja u Jagodini, za napadačem se traga
Insajder pre 25 minutajoš 41 povezana
Austrija skrenula desno, da desnije ne može: Herbert Kikl dobio mandat za formiranje nove vlade!
Kurir pre 4 satijoš 22 povezane