Повезане вести
„На Малдивима сам се угојила 8 килограма“: Ена Попов проговорила о супругу и породичном животу
Нова 01.10.2024
: Водитељка и певачица већ годинама је у складном браку са новосадским бизнисменом Ненадом Чанком, те се од тада ретко појављује на престоничким догађајима. Овог пута, Ена је направила изузетак и дошла на један догађај, те… »
"Он ме спусти на земљу" Ена Попов о моћнику за којег се удала, породици и луксузном путовању, где је набацила 8 килограма
Курир 01.10.2024
Новосадска водитељка и бивша ријалити звезда Ена Попов годинама је у складном браку са бизнисменом Ненадом Чанком. Ена Попов нашла се на једном догађају у престоници где је открила детаље о себи, али и о свом породичном животу… »
(Видео) "он ме спусти на земљу": Ена Попов о моћнику за којег се удала, породици и луксузним путовањима: "На Малдивима сам…
Блиц 01.10.2024
Новосадска водитељка и бивша ријалити звезда Ена Попов годинама је у складном браку са бизнисменом Ненадом Чанком. Ена Попов нашла се на једном догађају у престоници где је открила детаље о себи, али и о свом породичном животу… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 33 минутајош 14 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 2 минутајош 10 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 7 минутајош 9 повезаних