Povezane vesti
„Na Maldivima sam se ugojila 8 kilograma“: Ena Popov progovorila o suprugu i porodičnom životu
Nova 01.10.2024
: Voditeljka i pevačica već godinama je u skladnom braku sa novosadskim biznismenom Nenadom Čankom, te se od tada retko pojavljuje na prestoničkim događajima. Ovog puta, Ena je napravila izuzetak i došla na jedan događaj, te otkrila detalje svog… »
"On me spusti na zemlju" Ena Popov o moćniku za kojeg se udala, porodici i luksuznom putovanju, gde je nabacila 8 kilograma
Kurir 01.10.2024
Novosadska voditeljka i bivša rijaliti zvezda Ena Popov godinama je u skladnom braku sa biznismenom Nenadom Čankom. Ena Popov našla se na jednom događaju u prestonici gde je otkrila detalje o sebi, ali i o svom porodičnom životu. - Supruga i mamu pitam… »
(Video) "on me spusti na zemlju": Ena Popov o moćniku za kojeg se udala, porodici i luksuznim putovanjima: "Na Maldivima sam…
Blic 01.10.2024
Novosadska voditeljka i bivša rijaliti zvezda Ena Popov godinama je u skladnom braku sa biznismenom Nenadom Čankom. Ena Popov našla se na jednom događaju u prestonici gde je otkrila detalje o sebi, ali i o svom porodičnom životu. - Supruga i mamu pitam… »
Vesti dana »
"Velika čast za Srbiju što sam razgovarao sa Fon der Lajen i Koštom": Vučić se oglasio iz Brisela (foto)
Mondo pre 24 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 32 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 30 povezanih
Vučić u Briselu: Srbija čvrsto privržena članstvu u EU i ostaje pouzdan i odgovoran partner
RTV pre 10 minutajoš 29 povezanih