Povezane vesti
Oštra reakcija na video klip sa Đokovićem: „Skuplji je od moje godišnje zarade“
Danas 01.10.2024
Novak Đoković će posle Mastersa u Šangaju nastupiti na revijalnom turniru „Slem šest kraljeva“ u Rijadu na kojem će učestvovati šestorica slavnih tenisera i na kojem će fond nagrada biti najbogatiji u istoriji ovog sporta. Na egzibicionom takmičenju u… »
Video sa Đokovićem o kojem priča ceo svet; "Skuplji od od moje ovogodišnje zarade"
B92 01.10.2024
Video najava predstojeće egzibicije "Slem šest kraljeva" i dalje je jedna od tema u teniskim krugovima. O spektakularnoj najavi turnira na kojem pored Novaka Đokovića i Rafaela Nadala učestvuju i Janik Siner, Danil Medvedev, kao i Karlos Alkaras i Holger… »
Vesti dana »
(BLOG) Protest studenata Pravnog, šetali i do "uspavanih institucija" - Vučiću poručili da raspiše izbore
N1 Info pre 6 minutajoš 25 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 11 minutajoš 39 povezanih
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 5 satijoš 27 povezanih
Prijavljeno više od 45.000 objekata, više od polovine elektronskim putem! Ministarka Sofronijević: Procedura je jednostavna, prijava moguća u opštinama i Pošti
Kurir pre 6 minutajoš 55 povezanih
Ovo je Milana Nedeljkovića dovelo na čelo BMW-a: Evo šta o njemu kažu kolege i predsednik Nadzornog odbora
Mondo pre 2 satajoš 34 povezane