Povezane vesti
"Zahvalna sam na okruženju u kom sam odrasla": Usvojena ćerka najbogatijeg Srbina prvi put o ocu: "Imam tako snažnu očevu…
Blic 01.10.2024
Ema Cepter (23), usvojena ćerka bogatog biznismena Filipa Ceptera, živi život iz snova i važi za jednu od najbogatijih devojaka u Srbiji. Ema se sada prvi put javno na svom Instagram profilu obratila ocu, i uputila mu emotivne reči, koje govore u… »
"Zahvalna sam na okruženju u kom sam odrasla" Usvojena ćerka najbogatijeg Srbina prvi put progovorila o ocu, njene reči…
Kurir 01.10.2024
Ema Cepter (23), usvojena ćerka bogatog biznismena Filipa Ceptera, živi život iz snova i važi za jednu od najbogatijih devojaka u Srbiji. Ema se sada prvi put javno na svom Instagram profilu obratila ocu, i uputila mu emotivne reči, koje govore u… »
Usvojena ćerka moćnog Srbina se prvi put obratila ocu: Ima 24 i naslediće njegove milijarde i "pola Beograda"
Mondo 01.10.2024
Ema nije skrivala ponos zbog svog oca. Ema Cepter, naslednica jedne od najmoćnijih i najimućnijih porodica u Srbiji nikad nije skrivala ponos zbog svojih roditelja, naročito oca koji joj je najveća inspiracija. No, ona je sada oduševila svoje… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane