Povezane vesti
"Zahvalna sam na okruženju u kom sam odrasla": Usvojena ćerka najbogatijeg Srbina prvi put o ocu: "Imam tako snažnu očevu…
Blic 01.10.2024
Ema Cepter (23), usvojena ćerka bogatog biznismena Filipa Ceptera, živi život iz snova i važi za jednu od najbogatijih devojaka u Srbiji. Ema se sada prvi put javno na svom Instagram profilu obratila ocu, i uputila mu emotivne reči, koje govore u prilog… »
Usvojena ćerka moćnog Srbina se prvi put obratila ocu: Ima 24 i naslediće njegove milijarde i "pola Beograda"
Mondo 01.10.2024
Ema nije skrivala ponos zbog svog oca. Ema Cepter, naslednica jedne od najmoćnijih i najimućnijih porodica u Srbiji nikad nije skrivala ponos zbog svojih roditelja, naročito oca koji joj je najveća inspiracija. No, ona je sada oduševila svoje pratioce… »
"Zahvalna sam na okruženju u kom sam odrasla" Usvojena ćerka najbogatijeg Srbina prvi put progovorila o ocu, njene reči teraju…
Kurir 01.10.2024
Ema Cepter (23), usvojena ćerka bogatog biznismena Filipa Ceptera, živi život iz snova i važi za jednu od najbogatijih devojaka u Srbiji. Ema se sada prvi put javno na svom Instagram profilu obratila ocu, i uputila mu emotivne reči, koje govore u prilog… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta od Vučića zatražili izbore, podržali glumce Narodnog pozorišta
Serbian News Media pre 29 minutajoš 27 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 19 minutajoš 40 povezanih
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 6 satijoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane