Povezane vesti
"Svaka devojka bi volela da je ljubavnica": Indi priznala da je bila sa oženjenim, a evo šta je pričala o intimnim odnosima
Blic 01.10.2024
Pevačica Indi Aradinović jednom prilikom šokirala je sve kada je javno priznala da je svojevremeno bila ljubavnica. - Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da… »
"Svaka mlada devojka treba da bude ljubavnica": Šokirala vezom sa Zoranom Marjanovićem, sad i priznanjem o aferi
Mondo 01.10.2024
Indi Aradinović priznala da je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Pevačica Indira Aradinović Indi, pre nekoliko meseci je iznenadila javnost slikama, ali i izjavama koje se tiču njene navodne veze sa mužem ubijene pevačice Jelene… »
"Bila sam ljubavnica! Sve bi to volele da probaju" Indi Aradinović otkrila detalje bludne prošlosti: Šok priznanje
Kurir 01.10.2024
Ništa ne potresa domaću javnu scenu kao preljube, a dok su neke afere bile javne, druge poznate ličnosti su svoja neverstva uspele da sakriju. Ipak, ima i onih koji su priznali da su nekad bili ljubavnici ili ljubavnice, među njima je i pevačica… »
"Bila sam ljubavnica! Sve bi to volele da probaju" Naša folkerka ima bludnu prošlost: Sve je priznala bez blama
Blic 01.10.2024
Ništa ne potresa domaću javnu scenu kao preljube, a dok su neke afere bile javne, druge poznate ličnosti su svoja neverstva uspele da sakriju. Ipak, ima i onih koji su priznali da su nekad bili ljubavnici ili ljubavnice, među njima je i pevačica… »
Vesti dana »
Bela kuća: Bajden će prisustvovati Trampovoj inauguraciji 20. januara
NIN pre 58 minutajoš 30 povezanih
EKSKLUZIVNO Krivična prijava protiv Gorana Vesića: Železnička stanica otvorena bez dozvole građevinske inspekcije
Nova pre 21 minutajoš 27 povezanih
Jokić odgovorio na kritike Melouna: Trener je u pravu, moramo da popravimo igru
Politika pre 1 satjoš 18 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Insajder pre 2 satajoš 8 povezanih