Povezane vesti
Đukić Dejanović: Januarsko povećanje plata prosvetarima je 12 odsto, ne možemo više od toga
Nedeljnik 01.10.2024
Ministarka prosvete Slavića Đukić Dejanović izjavila je, uoči današnjeg sastanka sa sindikatima prosvetnih radnika, da je 12 odsto maksimalno moguće povećanje za plate prosvetara u januaru iduće godine, ali da Vlada ide za tim da „januar nije… »
Đukić Dejanović: Januarsko povećanje plata prosvetarima je 12 odsto, ne možemo više od toga
Radio sto plus 01.10.2024
“Mi smo u dijalogu sa prosvetaru, ja sam u tom timu na čijem je čelu premijer (Miloš Vučević). Taj socijalni dijalog treba da traje. On podrazumeva i druge segmente – od njihove bezbednosti, uslova rada, oni su veoma zainteresovani i kako će… »
Đukić Dejanović: Prosvetarima neće biti ponuđeno veće povećanje plata od najavljenog
Pressek 01.10.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović kaže da na sastanku sa predstavnicima četiri reprezentativna sindikata prosvete neće biti ponuđeno više novca za plate od već najavljenih 12 odsto. - Više para neće biti. Da li će se tražiti neka… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 3 satajoš 37 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih
U Novom Sadu sutra novi protest: Blokada raskrsnice kod Železničke stanice punih šest sati
Nova pre 4 satijoš 20 povezanih
Fernando Santoš i lekcija o propadanju, od prvaka do dna Evrope za osam godina
Sportske.net pre 3 satajoš 25 povezanih