Повезане вести
На слободи сам јер сам признао да сам се бавио новинарством, каже Асанж
Слободна Европа 01.10.2024
Оснивач сајта Викиликс Џулијан Асанж изјавио је да је на слободи зато што се изјаснио да је крив јер се бавио новинарством. "Данас нисам слободан зато што је систем функционисао, већ што сам признао да сам тражио информације од… »
Асанж први пут у јавности од изласка из затвора: Слободан сам јер сам признао кривицу за новинарство
РТС 01.10.2024
Слободан сам јер сам признао кривицу за новинарство, а не зато што је правни систем функционисао, изјавио је оснивач "Викиликса" Џулијан Асанж пред европским посланицима у Стразбуру у свом првом обраћању након што је пуштен из… »
Асанж: На слободи сам јер сам се изјаснио кривим зато што сам се ‘бавио новинарством’
Радио сто плус 01.10.2024
“Данас нисам слободан зато што је систем функционисао. Слободан сам данас након година затвора јер сам се изјаснио кривим јер сам се бавио новинарством”, рекао је Асанж пред Одбором за правна питања и људска права Парламентарне… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 10 минутајош 29 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника, медју њима и један из Чачка
Озон пресс пре 4 сатијош 8 повезаних
Партизанов апел: ''Навијачи, не заборавите колико труда је уложено у добијање евролигашке лиценце!''
Спортске.нет пре 1 сатјош 31 повезана
Путин: Русија ће силом заузети Донбас ако се Украјина не повуче
Радио сто плус пре 35 минутајош 21 повезана