Povezane vesti
Porodica Biljane Tipsarević zavijena u crno, kreatorka se oglasila: Tražiću te u svakoj tihoj noći
Story 01.10.2024
Porodica Biljane Tipsarević suočila se sa velikim bolom. Modna kreatorka je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa svojom bakom uz oproštajnu poruku. - Tvoje ruke su me naučile šta znače ljubav, nežnost i snaga. Tvoj osmeh je bio… »
Velika tuga u domu Janka Tipsarevića! Supruga Biljana se dirljivim rečima oprostila se od bliske osobe: Znam da si sada na…
Kurir 01.10.2024
Za Biljanu Tipsarević, suprugu našeg bišeg tenisera Janka Tipsarevića, ovo su jedni od najtužnijih dana u životu. Njihova porodica u vrlo je teškoj situaciji zbog porodične tragedije. Biljanina baka, za koju je bila jako vezana, je preminula, te… »
Tuga u domu tipsarevića: Biljana se oglasila potresnom porukom: "Nema tih reči koje mogu opisati prazninu koja je ostala za…
Blic 01.10.2024
Biljani Tipsarević preminula je baka, pa se potresnom porukom oprostila od nje. Naime, Biljana je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa svojom bakom uz oproštajnu poruku. - Tvoje ruke su me naučile šta znači ljubav, nežnost i snaga. Tvoj… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Haos na blokadi Beograda na vodi, Stefanović: „SNS funkcioneri došli da tuku građane, među njima i predsednik opštine Zemun“
Nova pre 9 minutajoš 24 povezane
Poznat identitet tinejdžera koji su pretukli mladića nasmrt u Leskovcu: Jedan će biti optužen za ubistvo
Mondo pre 45 minutajoš 40 povezanih
Strategija koja se krije iza primirja: Šta sve znamo o mirovnom sporazumu između Izraela i Hezbolaha?
Euronews pre 1 satjoš 57 povezanih
Za troškove EU izdvojeno 10 milijardi evra više nego prošle godine: Poslanici Evropskog parlamenta usvojili budžet za 2025.
Blic pre 2 satajoš 49 povezanih