Povezane vesti
Nestorovićev pokret: Ko je potpisao rešenje o litijumu, gde je ovlašćenje?
Pravda 01.10.2024
Poslanici grupe "Mi snaga naroda" su naveli da je od 19. maja 2004. godine Ministarstvo dozvole za geološka istraživanja izdavalo "Rio Savi" suprotno Zakonu o koncesijama. Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir… »
'Mi snaga naroda' traži poništenje rešenja datog 'Rio Savi'
Insajder 01.10.2024
Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" je podnela zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike Srbije da poništi rešenje kojim je overilo rezerve rude litijuma, bora i natrijum-sulfata izdato kompaniji "Rio… »
'Mi snaga naroda' traži poništenje rešenja datog 'Rio Savi'
Novi magazin 01.10.2024
Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" je podnela zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike Srbije da poništi rešenje kojim je overilo rezerve rude litijuma, bora i natrijum-sulfata izdato kompaniji "Rio… »
Šta Nestorović radi da bi sprečio iskopavanje litijuma?
Danas 01.10.2024
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – Prof. dr Branimir Nestorović“ uputila je danas zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike kojim traže da ponište svoje rešenje, izdato tokom pandemije korona virusa, o utvrđivanju resursa litijuma, bora i natrijum… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu nastavljen ispred DIF-a, okupljeni traže ostavku i dekana Drida
Beta pre 36 minutajoš 44 povezane
Ogoljena represija: Udarne policijske jedinice imaju nove rukovodioce, a njihove prve rezultate videli smo sinoć u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 53 povezane
Vučić: Sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTK pre 30 minutajoš 25 povezanih