Povezane vesti
Nestorovićev pokret: Ko je potpisao rešenje o litijumu, gde je ovlašćenje?
Pravda 01.10.2024
Poslanici grupe "Mi snaga naroda" su naveli da je od 19. maja 2004. godine Ministarstvo dozvole za geološka istraživanja izdavalo "Rio Savi" suprotno Zakonu o koncesijama. Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir… »
'Mi snaga naroda' traži poništenje rešenja datog 'Rio Savi'
Insajder 01.10.2024
Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" je podnela zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike Srbije da poništi rešenje kojim je overilo rezerve rude litijuma, bora i natrijum-sulfata izdato kompaniji "Rio… »
'Mi snaga naroda' traži poništenje rešenja datog 'Rio Savi'
Novi magazin 01.10.2024
Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" je podnela zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike Srbije da poništi rešenje kojim je overilo rezerve rude litijuma, bora i natrijum-sulfata izdato kompaniji "Rio… »
Šta Nestorović radi da bi sprečio iskopavanje litijuma?
Danas 01.10.2024
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – Prof. dr Branimir Nestorović“ uputila je danas zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike kojim traže da ponište svoje rešenje, izdato tokom pandemije korona virusa, o utvrđivanju resursa litijuma, bora i… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana