Povezane vesti
Nestorovićev pokret: Ko je potpisao rešenje o litijumu, gde je ovlašćenje?
Pravda 01.10.2024
Poslanici grupe "Mi snaga naroda" su naveli da je od 19. maja 2004. godine Ministarstvo dozvole za geološka istraživanja izdavalo "Rio Savi" suprotno Zakonu o koncesijama. Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir… »
'Mi snaga naroda' traži poništenje rešenja datog 'Rio Savi'
Insajder 01.10.2024
Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" je podnela zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike Srbije da poništi rešenje kojim je overilo rezerve rude litijuma, bora i natrijum-sulfata izdato kompaniji "Rio… »
'Mi snaga naroda' traži poništenje rešenja datog 'Rio Savi'
Novi magazin 01.10.2024
Poslanička grupa u Skupštini Srbije "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" je podnela zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike Srbije da poništi rešenje kojim je overilo rezerve rude litijuma, bora i natrijum-sulfata izdato kompaniji "Rio… »
Šta Nestorović radi da bi sprečio iskopavanje litijuma?
Danas 01.10.2024
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – Prof. dr Branimir Nestorović“ uputila je danas zahtev Ministarstvu rudarstva i energetike kojim traže da ponište svoje rešenje, izdato tokom pandemije korona virusa, o utvrđivanju resursa litijuma, bora i natrijum… »
Vesti dana »

Protest na Autokomandi u Beogradu, demonstranti pred kućom u kojoj navodno živi premijer Macut
Dnevnik pre 26 minutajoš 28 povezanih

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 9 satijoš 51 povezana

PLS - Mačva startovala porazom, Čačani ubedljivi, a tek Voždovčani...
Sportske.net pre 1 satjoš 38 povezanih

Putevi Srbije upozoravaju na još jednu prevaru: Ne otvarajte link iz SMS poruke
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih

Predsednik najavljuje "vreme odgovornosti", ali za koga: Da li je vlast iznenadilo hapšenje Momirovića
N1 Info pre 4 satijoš 23 povezane