Povezane vesti
Preminuo pobednik Evrovizije
Telegraf 01.10.2024
Preporučujemo. Martin Li, koji je pobedio na Pesmi Evrovizije sa bendom "Brotherhood of Man" i pesmom "Save Your Kisses For Me", preminuo je. On je svet napustio u 77. godini, prenosi "Dailymail". Pevač je pobedio na "Pesmi Evrovizije" za UK 1976… »
Preminuo evrovizijski pobednik
B92 01.10.2024
Martin Li, koji je 1976. godine pobedio na Evroviziji za Veliku Britaniju s grupom Braderhud of men (Brotherhood of Man) i pesmom "Save Your Kisses For Me", preminuo je u 77. godini. Muzičar je preminuo od srčane insuficijencije nakon "kratke bolesti"… »
Umro pobednik Evrovizije: Preminuo od srčane slabosti nakon kratke bolesti
Blic 01.10.2024
Martin Li, koji je pobedio na Pesmi Evrovizije sa bednom "Brotherhood of Man" i pesmom "Save Your Kisses For Me", preminuo je. On je svet napustio u 77. godini, prenosi "Dailymail". Pevač je pobedio na " Pesmi Evrovizije" za UK 1976. Preminuo je od… »
Preminuo evrovizijski pobednik nakon kratke bolesti
Kurir 01.10.2024
Martin Li, koji je 1976. godine pobedio na Evroviziji za Veliku Britaniju sa grupom Brotherhood of Man i pesmom "Save Your Kisses For Me", preminuo je u 77. godini. Muzičar je preminuo od srčane insuficijencije nakon "kratke bolesti", potvrdila je pop… »
Preminuo evrovizijski pobednik: Otkriven uzrok smrti slavnog pevača
Mondo 01.10.2024
Pevač Martin Li preminuo je u 77. godini. Pevač Martin Li, koji je 1976. godine pobedio na Evroviziji predstavljajući Veliku Britaniju sa grupom "Brotherhood of Man" i pesmom "Save Your Kisses For Me", preminuo je u 77. godini. Muzičar je preminuo od… »
Preminuo pobednik Evrovizije
Nova 01.10.2024
: Martin Li, pobednik Evrovizije 1976. godine preminuo je nakon kraće bolesti. Martin, nekadašnji predstavnik Velike Britanije na Evroviziji, pobedu je odneo sa grupom „Brotherhood of Man“ sa kojom je izvodio numeru „Save Your Kisses For Me“… »
Vesti dana »
Opozicija u Novom Sadu blokira zgradu suda: Policija pokušala da napravi prolaz za zaposlene, demonstranti je ugurali nazad u dvorište (FOTO, VIDEO)
Danas pre 49 minutajoš 26 povezanih
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
RTV pre 24 minutajoš 23 povezane
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih