Повезане вести
Преминуо победник Евровизије
Телеграф 01.10.2024
Препоручујемо. Мартин Ли, који је победио на Песми Евровизије са бендом "Бротхерхоод оф Ман" и песмом "Саве Иоур Киссес Фор Ме", преминуо је. Он је свет напустио у 77. години, преноси "Даилимаил". Певач је победио на "Песми… »
Преминуо евровизијски победник
Б92 01.10.2024
Мартин Ли, који је 1976. године победио на Евровизији за Велику Британију с групом Брадерхуд оф мен (Бротхерхоод оф Ман) и песмом "Саве Иоур Киссес Фор Ме", преминуо је у 77. години. Музичар је преминуо од срчане инсуфицијенције… »
Умро победник Евровизије: Преминуо од срчане слабости након кратке болести
Блиц 01.10.2024
Мартин Ли, који је победио на Песми Евровизије са бедном "Бротхерхоод оф Ман" и песмом "Саве Иоур Киссес Фор Ме", преминуо је. Он је свет напустио у 77. години, преноси "Даилимаил". Певач је победио на " Песми Евровизије" за УК… »
Преминуо победник Евровизије
Нова 01.10.2024
: Мартин Ли, победник Евровизије 1976. године преминуо је након краће болести. Мартин, некадашњи представник Велике Британије на Евровизији, победу је однео са групом „Бротхерхоод оф Ман“ са којом је изводио нумеру „Саве Иоур… »
Преминуо евровизијски победник: Откривен узрок смрти славног певача
Мондо 01.10.2024
Певач Мартин Ли преминуо је у 77. години. Певач Мартин Ли, који је 1976. године победио на Евровизији представљајући Велику Британију са групом "Бротхерхоод оф Ман" и песмом "Саве Иоур Киссес Фор Ме", преминуо је у 77. години… »
Преминуо евровизијски победник након кратке болести
Курир 01.10.2024
Мартин Ли, који је 1976. године победио на Евровизији за Велику Британију са групом Бротхерхоод оф Ман и песмом "Саве Иоур Киссес Фор Ме", преминуо је у 77. години. Музичар је преминуо од срчане инсуфицијенције након "кратке… »
Вести дана »
Рат се разбуктава: Падају бомбе, одјекују експлозије; Почела хитна евакуација становништва ВИДЕО
Б92 пре 8 минутајош 31 повезана
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
НИС-ове пумпе од јутрос раде нормално: Плаћање и даље могуће Дина картицама, кешом и ИПС-ом
Нова пре 53 минутајош 24 повезане