Povezane vesti
Preminuo pobednik Evrovizije
Telegraf 01.10.2024
Preporučujemo. Martin Li, koji je pobedio na Pesmi Evrovizije sa bendom "Brotherhood of Man" i pesmom "Save Your Kisses For Me", preminuo je. On je svet napustio u 77. godini, prenosi "Dailymail". Pevač je pobedio na "Pesmi Evrovizije" za UK 1976… »
Preminuo evrovizijski pobednik
B92 01.10.2024
Martin Li, koji je 1976. godine pobedio na Evroviziji za Veliku Britaniju s grupom Braderhud of men (Brotherhood of Man) i pesmom "Save Your Kisses For Me", preminuo je u 77. godini. Muzičar je preminuo od srčane insuficijencije nakon "kratke bolesti"… »
Umro pobednik Evrovizije: Preminuo od srčane slabosti nakon kratke bolesti
Blic 01.10.2024
Martin Li, koji je pobedio na Pesmi Evrovizije sa bednom "Brotherhood of Man" i pesmom "Save Your Kisses For Me", preminuo je. On je svet napustio u 77. godini, prenosi "Dailymail". Pevač je pobedio na " Pesmi Evrovizije" za UK 1976. Preminuo je od… »
Preminuo pobednik Evrovizije
Nova 01.10.2024
: Martin Li, pobednik Evrovizije 1976. godine preminuo je nakon kraće bolesti. Martin, nekadašnji predstavnik Velike Britanije na Evroviziji, pobedu je odneo sa grupom „Brotherhood of Man“ sa kojom je izvodio numeru „Save Your Kisses For Me“. Preminuo je… »
Vesti dana »
Brnabićeva: Mišljenje Venecijanske komisije u narednih nekoliko nedelja; Kos: Očekujemo odlaganje primene zakona o pravosuđu
RTS pre 46 minutajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje lutalica zatrovanom hranom u okolini Aleksinca
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
BLOG UŽIVO Evropa razgovara kako ponovo da otvori Ormuski moreuz, iranski vrhovni vođa nakon ubistva visokih zvaničnika poručio "Platićete!"
Nova pre 11 minutajoš 70 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 4 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Pravo u centar pre 6 satijoš 28 povezanih