Povezane vesti
Sindikat ne zna tačan mesec početka proizvodnje električne Pande u Kragujevcu
Biznis.rs 01.10.2024
oktobar ili novembar? U Samostalnom sindikatu Stellantis-ove fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila „Grande Panda“ krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. „Sada vidim da u fabrici niko ne pominje… »
Sindikat ne zna od kada će početi proizvodnja e-Pande u Kragujevcu
Danas 01.10.2024
U Samostalnom sindikatu „Stelantisove“ fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila „Grande Panda“ krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. „Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da… »
Sindikat ne zna od kada će se električna "panda" proizvoditi u Kragujevcu
NIN 01.10.2024
U Samostalnom sindikatu "Stelantisove" fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila "Grande Panda" krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. "Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da… »
Sindikat Stelantisa: Ne možemo da potvrdimo da će proizvodnja „pande“ krenuti u oktobru
N1 Info 01.10.2024
U Samostalnom sindikatu "Stelantisove" fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila "Grande Panda" krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. „Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da… »
Vesti dana »

Uživo zemljotres jačine 8,8 rihtera pogodio Rusiju! Cunami stigao do Amerike i Japana, proglašeno vanredno stanje, 2 miliona ljudi evakuisano: "Očekujte razorne talase" (video)
Blic pre 46 minutajoš 76 povezanih

(Video) Talasi cunamija u Rusiji dosegli 5 metara! Grad potopljen, ruše se zidovi, svuda panika: Vanredno stanje nakon snažnog zemljotresa
Blic pre 46 minutajoš 25 povezanih

U Srbiju opet stižu pljuskovi, jak vetar i grmljavina: Evo tačno kog datuma stiže novo nevreme, a oni koji čekaju toplo vreme – razočaraće se
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Incident na utakmici Zvezda-Linkoln: MUP prebacuje odgovornost na organizatore
Serbian News Media pre 1 satjoš 41 povezana

Danas se slavi Ognjena Marija: Običaji koji se vezuju za praznik
Danas pre 51 minutajoš 17 povezanih