Povezane vesti
Analena Berbok tražila od Vjose Osmani napredak u CEFTA-i i normalizaciju odnosa sa Beogradom
Politika 01.10.2024
Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok zahtevala je od predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani napredak Prištine po pitanju regionalnog sporazuma o slobodnoj trgovini CEFTA i normalizaciju odnosa sa Beogradom. "Nemačka… »
Berbok tražila od Osmani napredak u CEFTA i normalizaciju odnosa sa Beogradom
Euronews 01.10.2024
Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok zahtevala je od predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani napredak Prištine po pitanju regionalnog sporazuma o slobodnoj trgovini CEFTA i normalizaciju odnosa sa Beogradom. "Nemačka… »
Osmani i Berbok o deblokiranju regionalnog tržišta i članstvu u međunarodnim organizacijama
RTS 01.10.2024
Ministarka inostranih poslova Nemačke Analena Berbok zahtevala je od predsednice Vjose Osmani napredak institucija u Prištini u deblokiranju funkcionisanja regionalnog tržišta Cefta i normalizaciju odnosa sa Beogradom. Nemačko ministarstvo spoljnih… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 44 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 27 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih