Повезане вести

„Српски милионер“ Бранко је уложио 200 евра, а сад зарађује 100.000 евра месечно од свог посла: „Нисам нарочито паметан, ово…

„Српски милионер“ Бранко је уложио 200 евра, а сад зарађује 100.000 евра месечно од свог посла: „Нисам нарочито паметан, ово…

Нова 02.10.2024
: Бранко Бабић, или како га називају српски милионер, каже да је један од оних људи који је инвестирао 200 евра у бизнис, а зарадио милионе. У "Бизнис причама" открио је како је дошао на идеју да покрене посао исцртавања и… »
"Мој син је са 6 година трошио 3.000 $ месечно" Српски милионер шокирао јавност бизарном изјавом, а кад је заврнуо славину...…

"Мој син је са 6 година трошио 3.000 $ месечно" Српски милионер шокирао јавност бизарном изјавом, а кад је заврнуо славину...…

Курир 02.10.2024
Српски милионер Бранко Бабић, познат као "краљ обрва", поново је привукао пажњу својим изјавама током гостовања у подкасту "Аура ФЛ". Овај успешни бизнисмен из Раткова не престаје да импресионира јавност својим луксузним… »
"Уложио сам 200 €, а сад зарађујем месечно 100.000 €" Краљ обрва данас има и од птице млеко, живи у сувом луксузу, а овако је…

"Уложио сам 200 €, а сад зарађујем месечно 100.000 €" Краљ обрва данас има и од птице млеко, живи у сувом луксузу, а овако је…

Курир 02.10.2024
Бранко Бабић, богати бизнисмен, постао је познат јавности након гостовања у једном поткасту где је испричао детаље о свом послу и невероватним зарадма. Наиме, српски милионер стекао је богатство захваљујући обрвама. Он је… »
"Уложио сам 200 евра, а сад зарађујем: 100.000 евра месечно" Бранко Бабић данас не зна шта има, живи у сувом луксузу, а овако…

"Уложио сам 200 евра, а сад зарађујем: 100.000 евра месечно" Бранко Бабић данас не зна шта има, живи у сувом луксузу, а овако…

Блиц 02.10.2024
Бранко Бабић, богати бизнисмен постао је познат јавности након гостовања у једном поткасту где је испричао детаље о свом послу и невероватним зарадма. Наиме, српски милионер стекао је богатство захваљујући обрвама. Он је… »
"Мој млађи син је трошио 3.000 долара месечно": Српски милионер распаметио признањем у емисији

"Мој млађи син је трошио 3.000 долара месечно": Српски милионер распаметио признањем у емисији

Мондо 02.10.2024
Бранко Бабић је у једној емисији испричао шта се десило када га је позвала директорка. Бранка Бабића, оснивача и власника компаније ПхиАцадеми називају краљем обрва, а у медијима је изазвао пажњу због везе са бившом женом Душка… »
"Мој син са шест година је трошио: 3.000 долара месечно" Српски милионер шокирао све изјавом: "Директорка ме је позвала и…

"Мој син са шест година је трошио: 3.000 долара месечно" Српски милионер шокирао све изјавом: "Директорка ме је позвала и…

Блиц 01.10.2024
Српски милионер Бранко Бабић неретко гостује у поткастима у којима говори о свом бизнису, богатству и луксузном животу. Бабић је постао "краљ обрва" и на тај начин стегао огромно богатство, те је у родном Раткову направио… »

Вести дана »