Povezane vesti
Kragujevac: Sindikat ne zna kada počinje proizvodnja nove pande
Pressek 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu Stelantisove fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila grande panda krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. - Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da imamo… »
Sindikat ne zna od kada će se električna "Panda" proizvoditi u Kragujevcu
InfoKG 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu „Stelantisove“ fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila „Grande Panda“ krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo, piše Agencija Beta, prenose mediji. „Sada vidim da u fabrici niko… »
U sindikatu ne znaju kada počinje proizvodnja „Grande Pande“ u Kragujevcu
Ritam grada Kg 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu „Stelantisove“ fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila „Grande Panda“ krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. – Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da… »
Sindikat ne zna od kada će se električna ‘Panda’ proizvoditi u Kragujevcu
Glas Šumadije 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu „Stelantisove“ fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila „Grande Panda“ krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. „Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da… »
Još nepoznato da li će serijska proizvodnja električne "pande" krenuti u oktobru
Radio 021 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu Stelantisove fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila "grande panda" krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. "Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da imamo… »
Vesti dana »

Makron će u narednih nekoliko dana imenovati novog premijera Francuske
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Zapalio se voz na pruzi: Beograd-Šid Vozilo hitno zaustavljeno: Varnice zapalile okolnu travu i rastinje
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Nemam decu, pa da moram da idem u Tetovo": Sofija odlučila da tuži Aleks: "Ne dolazim ilegalno do novca poput nje"
Blic pre 7 minutajoš 1 povezana