Povezane vesti
Kragujevac: Sindikat ne zna kada počinje proizvodnja nove pande
Pressek 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu Stelantisove fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila grande panda krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. - Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da imamo… »
Sindikat ne zna od kada će se električna "Panda" proizvoditi u Kragujevcu
InfoKG 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu „Stelantisove“ fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila „Grande Panda“ krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo, piše Agencija Beta, prenose mediji. „Sada vidim da u… »
U sindikatu ne znaju kada počinje proizvodnja „Grande Pande“ u Kragujevcu
Ritam grada Kg 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu „Stelantisove“ fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila „Grande Panda“ krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. – Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi… »
Sindikat ne zna od kada će se električna ‘Panda’ proizvoditi u Kragujevcu
Glas Šumadije 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu „Stelantisove“ fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila „Grande Panda“ krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. „Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi… »
Još nepoznato da li će serijska proizvodnja električne "pande" krenuti u oktobru
Radio 021 02.10.2024
U Samostalnom sindikatu Stelantisove fabrike u Kragujevcu ne mogu da potvrde da će serijska proizvodnja električnog automobila "grande panda" krenuti u oktobru, kako se ranije pominjalo. "Sada vidim da u fabrici niko ne pominje oktobar. Mi treba da… »
Vesti dana »
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana