Povezane vesti
Ciklus tribina povodom 100 godina od rođenja akademika Vladete Jerotića
RTK 02.10.2024
Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu organizuje ciklus tribina pod nazivom: „Ja, psihoterapija i religija“, povodom obeležavanja jubileja – 100 godina od rođenja akademika Vladete Jerotića. Prvo predavanje zakazano… »
Univerzitet u Kragujevcu: Tribina o akademiku Jerotiću
Kragujevačke 02.10.2024
Povodom obeležavanja jubileja, sto godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerzitet u Kragujevcu organizuju ciklus tribina pod nazivom: „Ja, psihoterapija i religija“. Prvo predavanje iz tog… »
Tribina o akademiku Jerotiću u Kragujevcu
Ritam grada Kg 02.10.2024
Povodom obeležavanja jubileja, sto godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerzitet u Kragujevcu organizuju ciklus tribina pod nazivom: „Ja, psihoterapija i religija“. Prvo predavanje iz tog… »
Tribina o akademiku Jerotiću u „Univerzitetskoj galeriji“
Veliki park 02.10.2024
Povodom obeležavanja jubileja, sto godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu organizuje ciklus tribina pod nazivom: „Ja, psihoterapija i religija“. Prvo predavanje iz tog… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane