Повезане вести
Циклус трибина поводом 100 година од рођења академика Владете Јеротића
РТК 02.10.2024
Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује циклус трибина под називом: „Ја, психотерапија и религија“, поводом обележавања јубилеја – 100 година од рођења академика Владете Јеротића. Прво… »
Универзитет у Крагујевцу: Трибина о академику Јеротићу
Крагујевачке 02.10.2024
Поводом обележавања јубилеја, сто година од рођења академика Владете Јеротића, Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитет у Крагујевцу организују циклус трибина под називом: „Ја, психотерапија и религија“. Прво… »
Трибина о академику Јеротићу у Крагујевцу
Ритам града Кг 02.10.2024
Поводом обележавања јубилеја, сто година од рођења академика Владете Јеротића, Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитет у Крагујевцу организују циклус трибина под називом: „Ја, психотерапија и религија“. Прво… »
Трибина о академику Јеротићу у „Универзитетској галерији“
Велики парк 02.10.2024
Поводом обележавања јубилеја, сто година од рођења академика Владете Јеротића, Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује циклус трибина под називом: „Ја, психотерапија и религија“. Прво… »
Вести дана »
Син Миломира Јаћимовића пуштен после саслушања, Хрка и даље код Скупштине
НИН пре 2 сатајош 48 повезаних
Директор НИС-а у интерном писму запосленима: Послаћемо ОФАК-у нови захтев за лиценцу
Курир пре 20 минутајош 26 повезаних
Јака мећава у Златиборском округу: Киша прешла у најављени снег, у Новој Вароши обелеле градске улице
РИНА пре 10 минутајош 73 повезане