Povezane vesti
Ciklus tribina povodom 100 godina od rođenja akademika Vladete Jerotića
RTK 02.10.2024
Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu organizuje ciklus tribina pod nazivom: „Ja, psihoterapija i religija“, povodom obeležavanja jubileja – 100 godina od rođenja akademika Vladete Jerotića. Prvo predavanje zakazano je za 3… »
Univerzitet u Kragujevcu: Tribina o akademiku Jerotiću
Kragujevačke 02.10.2024
Povodom obeležavanja jubileja, sto godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerzitet u Kragujevcu organizuju ciklus tribina pod nazivom: „Ja, psihoterapija i religija“. Prvo predavanje iz tog ciklusa… »
Tribina o akademiku Jerotiću u Kragujevcu
Ritam grada Kg 02.10.2024
Povodom obeležavanja jubileja, sto godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerzitet u Kragujevcu organizuju ciklus tribina pod nazivom: „Ja, psihoterapija i religija“. Prvo predavanje iz tog ciklusa… »
Tribina o akademiku Jerotiću u „Univerzitetskoj galeriji“
Veliki park 02.10.2024
Povodom obeležavanja jubileja, sto godina od rođenja akademika Vladete Jerotića, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu organizuje ciklus tribina pod nazivom: „Ja, psihoterapija i religija“. Prvo predavanje iz tog ciklusa… »
Vesti dana »

Uhapšen tviteraš "Kristal Met Dejmon" zbog napada na policiju tokom protesta u Beogradu
Telegraf pre 16 minutajoš 46 povezanih

Pomeraju se oblaci, ovde će pljuštati u naredna 2 sata! Nižu se upozorenja RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog ovih opasnih pojava
Blic pre 2 minutajoš 31 povezana

Macut: Uništavanje državne imovine u Valjevu očigledan početak udara i na sudsku vlast
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih

Zelenski se vraća na mesto istorijskog poniženja: Vodi "tešku artiljeriju" u Belu kuću na sastanak sa Trampom
Mondo pre 6 minutajoš 90 povezanih

Edinson Kavani dolazi u Pafos pred Zvezdu? Kiparski šampion se hitno oglasio
Mondo pre 36 minutajoš 18 povezanih