Povezane vesti
„Petnaestica” sama krenula niz Zeleni venac
Politika 02.10.2024
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 8.45 sati u Jug Bogdanovoj ulici na Zelenom vencu kada je prazan autobus na liniji 15 sam krenuo nizbrdo niko nije povređen. Šofer je u poslednjem trenutku uspeo da uskoči u vozilo, sedne za volan i autobus… »
Imamo slike! Pomahnitali autobus bez vozača sam krenuo sa stajališta i udario u banderu i parkirani kombi
Telegraf 02.10.2024
Preporučujemo. Jutros oko devet časova dogodila se saobraćajna nezgoda u Jug Bogdanovoj ulici na Zelenom Vencu kada je autobus sa stajališta udario u banderu i parkirani kombi. Kako nezvanično saznaje Telegraf.rs vozilo je samo krenulo. Srećom, u… »
Kako se ovo dogodilo? Beograđani u neverici FOTO/VIDEO
B92 02.10.2024
Jutros oko devet časova dogodila se saobraćajna nezgoda u Jug Bogdanovoj ulici na Zelenom Vencu kada je autobus sa stajališta udario u banderu i parkirani kombi. Kako se navodi na Instagram stranici moj_beo_grad_, vozilo je samo krenulo. Srećom, u… »
Incident na Zelenom Vencu! Autobus sam krenuo sa stajališta, zabio se u banderu i kombi - Objavljen snimak sa mesta nezgode…
Kurir 02.10.2024
Jutros oko devet časova dogodila se saobraćajna nezgoda u Jug Bogdanovoj ulici na Zelenom Vencu kada je autobus sa stajališta udario u banderu i parkirani kombi. Nezvanično, vozilo je krenulo samo. Srećom, u incidentu nije bilo povređenih uprkos… »
Vesti dana »
![Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova na navode nemačkog mip-a: Srbija u potpunosti posvećena vladavini prava](https://nstatic.net/133/39006133rpontx.jpg)
Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova na navode nemačkog mip-a: Srbija u potpunosti posvećena vladavini prava
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
!["Amerika želi da udovolji Putinu!" Zelenski zagrmeo, sumnja i u moć Evrope koja želi da mu pomogne!](https://nstatic.net/713/39006713ysghke.jpg)
"Amerika želi da udovolji Putinu!" Zelenski zagrmeo, sumnja i u moć Evrope koja želi da mu pomogne!
Kurir pre 5 satijoš 3 povezane