Повезане вести
Куда то иде Џулијан Асанж? ВИДЕО
Б92 02.10.2024
Оснивач Викиликса одржао је свој први јавни говор откако је ослобођен. Иако се још увек опоравља од изолације, он би тиме могао да ојача своју позицију лидера покрета за слободу говора. Рано, сиво, октобарско јутро, у безличној… »
Асанж: Изабрао сам слободу уместо неоствариве правде
Политика 02.10.2024
Слобода говора је на „мрачном раскршћу”, новинари не би требало да буду прогоњени због обављања свог посла, новинарство није злочин, рекао је овај аустралијски новинар. Пуштен сам из затвора јер сам признао кривицу за… »
"Ако је Асанж шпијун, то је било у корист свих нас": Колико је Викиликс променио свет и шта су границе новинарства
Еуроневс 02.10.2024
Оснивач Викиликса Џулијан Асанж (53) јуче се први пут обратио јавности са слободе. Он је рекао пред посланицима Парламентарне скупштине Савета Европе да је изабрао слободу уместо правде коју није могао да оствари. Говорећи пред… »
Повратак Џулијана Асанжа: Лидер борбе за слободу говора
Време 02.10.2024
Џулијан Асанж, оснивач Викиликса, одржао је свој први јавни говор у Савету Европе, након година изолације. Док се опоравља, његов повратак означава могућност јачања његовог утицаја као лидера борбе за слободу говора. Оснивач… »
Куда иде Џулијан Асанж?
Н1 Инфо 02.10.2024
Оснивач Викиликса одржао је свој први јавни говор откако је ослобођен. Иако се још увек опоравља од изолације, он би тиме могао да ојача своју позицију лидера покрета за слободу говора. Рано, сиво, октобарско јутро, у безличној… »
"Изабрао сам слободу уместо неостварљиве правде": Куда иде Џулијан Асанж?
НИН 02.10.2024
Рано, сиво, октобарско јутро, у безличној, сивој сали за састанке у Савету Европе у Стразбуру, у Француској. То окружење је Џулијан Асанж одабрао за свој повратак у јавни живот у време кад се поставља питање шта он следеће… »
Куда иде Џулијан Асанж?
Дојче веле 02.10.2024
Вести дана »

Интензиван викенд за крагујевачку Хитну помоћ: Најчешћи проблеми висок притисак и температуре
иКрагујевац пре 10 минутајош 12 повезаних

Најбољи моменти Емми Приме награда 2025: Како су Јеннина хаљина и Цатеин наклон засенили све Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 1 сатјош 11 повезаних

Од данас све банке обавезне да понуде кредите по нижним каматама: Рачуница на примеру од пола милиона динара
Морава инфо пре 5 минутајош 10 повезаних