Povezane vesti
Kuda to ide Džulijan Asanž? VIDEO
B92 02.10.2024
Osnivač Vikiliksa održao je svoj prvi javni govor otkako je oslobođen. Iako se još uvek oporavlja od izolacije, on bi time mogao da ojača svoju poziciju lidera pokreta za slobodu govora. Rano, sivo, oktobarsko jutro, u bezličnoj, sivoj sali za… »
Asanž: Izabrao sam slobodu umesto neostvarive pravde
Politika 02.10.2024
Sloboda govora je na „mračnom raskršću”, novinari ne bi trebalo da budu progonjeni zbog obavljanja svog posla, novinarstvo nije zločin, rekao je ovaj australijski novinar. Pušten sam iz zatvora jer sam priznao krivicu za novinarstvo, a ne zato… »
"Ako je Asanž špijun, to je bilo u korist svih nas": Koliko je Vikiliks promenio svet i šta su granice novinarstva
Euronews 02.10.2024
Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž (53) juče se prvi put obratio javnosti sa slobode. On je rekao pred poslanicima Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da je izabrao slobodu umesto pravde koju nije mogao da ostvari. Govoreći pred Komitetom za pravna… »
Povratak Džulijana Asanža: Lider borbe za slobodu govora
Vreme 02.10.2024
Džulijan Asanž, osnivač Vikiliksa, održao je svoj prvi javni govor u Savetu Evrope, nakon godina izolacije. Dok se oporavlja, njegov povratak označava mogućnost jačanja njegovog uticaja kao lidera borbe za slobodu govora. Osnivač Vikiliksa održao… »
Kuda ide Džulijan Asanž?
N1 Info 02.10.2024
Osnivač Vikiliksa održao je svoj prvi javni govor otkako je oslobođen. Iako se još uvek oporavlja od izolacije, on bi time mogao da ojača svoju poziciju lidera pokreta za slobodu govora. Rano, sivo, oktobarsko jutro, u bezličnoj, sivoj sali za… »
"Izabrao sam slobodu umesto neostvarljive pravde": Kuda ide Džulijan Asanž?
NIN 02.10.2024
Rano, sivo, oktobarsko jutro, u bezličnoj, sivoj sali za sastanke u Savetu Evrope u Strazburu, u Francuskoj. To okruženje je Džulijan Asanž odabrao za svoj povratak u javni život u vreme kad se postavlja pitanje šta on sledeće planira da uradi… »
Kuda ide Džulijan Asanž?
Dojče vele 02.10.2024
Vesti dana »
U Srbiji danas pretežno oblačno, hladno i uglavnom suvo vreme
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Hrvatska policija upala u kuću ministra zdravlja, hrvatski mediji javljaju da je Vili Beroš uhapšen
NIN pre 35 minutajoš 13 povezanih