Повезане вести

Увреде, тензија и провокације обележиле суђење Беливуковом клану: "Окршај" Миљковића и Лалића трајао 3 сата

Увреде, тензија и провокације обележиле суђење Беливуковом клану: "Окршај" Миљковића и Лалића трајао 3 сата

Телеграф 02.10.2024
Препоручујемо. Суђење криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је данас у Специјалном суду у Београду унакрсним испитивањем окривљеног сарадника Срђана Лалића. На ред за постављање питања дошли су… »
"Рекао си ми како си га отровао, убризгао си му цијанид у уста": Лалић се обрушио на Миљковића - "Био си фасциниран"

"Рекао си ми како си га отровао, убризгао си му цијанид у уста": Лалић се обрушио на Миљковића - "Био си фасциниран"

Мондо 02.10.2024
Срђан Лалић, окривљени сведок, данас је одговарао на питања окривљених на суђењу криминалном клану Вељка Беливука. Данас је у Специјалном суду у Београду одржано суђење криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића… »
"Убризгао си му цијанид у уста и живописно описивао" Сведок сарадник се обрушио на Миљковића, па шокирао: Био си фасциниран!…

"Убризгао си му цијанид у уста и живописно описивао" Сведок сарадник се обрушио на Миљковића, па шокирао: Био си фасциниран!…

Курир 02.10.2024
Данас је у Специјалном суду у Београду одржано суђење криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића, оптуженом за седам ликвидација и друга тешка кривична дела. Срђан Лалић, окривљени сведок, данас је одговарао на… »
"Украли сте ми кокаин, потрудићу се да ми га вратите": Прштале увреде између Миљковића и Лалића: "Ти си пешко"

"Украли сте ми кокаин, потрудићу се да ми га вратите": Прштале увреде између Миљковића и Лалића: "Ти си пешко"

Мондо 02.10.2024
Марко Миљковић је на суђењу рекао Срђану Лалићу да је "пешко". У Специјалном суду у Београду данас се наставило суђење оптуженим припадницима криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића који су у притвору Централног… »
У наставку суђења Беливуковој групи Миљковић испитивао Лалића: "Плашио сам се да ме не продају Звицеру"

У наставку суђења Беливуковој групи Миљковић испитивао Лалића: "Плашио сам се да ме не продају Звицеру"

Инсајдер 02.10.2024
У Специјалном суду у Београду данас у наставку суђења припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука, Марко Миљковић постављао је питања окривљеном-сараднику Срђану Лалићу. Миљковић је Лалића испитивао током… »
У наставку суђења Беливуковој групи, Миљковић испитује Лалића

У наставку суђења Беливуковој групи, Миљковић испитује Лалића

РТВ 02.10.2024
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас у наставку суђења припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука, Марко Миљковић постављао је питања окривљеном-сараднику Срђану Лалићу. Миљковић је Лалића испитивао… »
Настављено суђење Беливуковој групи, Миљковић испитивао окривљеног сарадника Лалића

Настављено суђење Беливуковој групи, Миљковић испитивао окривљеног сарадника Лалића

НИН 02.10.2024
У Специјалном суду у Београду данас у наставку суђења припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука, Марко Миљковић постављао је питања окривљеном-сараднику Срђану Лалићу. Миљковић је Лалића испитивао о… »
Настављено суђење Беливуковој групи: Марко Миљковић испитивао Лалића

Настављено суђење Беливуковој групи: Марко Миљковић испитивао Лалића

Б92 02.10.2024
У Специјалном суду у Београду данас у наставку суђења припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука, Марко Миљковић постављао је питања окривљеном-сараднику Срђану Лалићу. Миљковић је Лалића испитивао током… »
„Будимир му је пресекао врат“: Лалић на суђењу озлоглашеном клану Беливук открио узнемирујуће детаље ликвидација жртава…

„Будимир му је пресекао врат“: Лалић на суђењу озлоглашеном клану Беливук открио узнемирујуће детаље ликвидација жртава…

Нова 02.10.2024
: Марко Миљковић, један од вођа криминалне групе која се терети за седам ликвидација, испитивао је на данашњем суђењу бившег сарадника Срђана Лалића о ликвидацијама које се на терет стављају поменутој криминалној групи. Клан… »
"Дуго си желео да га убијеш" Лалић о убиству Радојевића: Бос спроведен у кланицу! Његовој супрузи послали поруку, а онда је…

"Дуго си желео да га убијеш" Лалић о убиству Радојевића: Бос спроведен у кланицу! Његовој супрузи послали поруку, а онда је…

Курир 02.10.2024
Од најновијег Хронолошки Након што је Марко Миљковић завршио испитивање и вратио се у бокс за оптужене, следећи који се јавио да сведоку сараднику поставља питања је оптужени Милош Будимир. Међутим, пошто је Милош Будимир… »
Сарадник Лалић одговара Миљковићу: „Нисам хтео да ме продаш као ‘телећу плећку’ Звицеру“

Сарадник Лалић одговара Миљковићу: „Нисам хтео да ме продаш као ‘телећу плећку’ Звицеру“

Н1 Инфо 02.10.2024
Оптужени Марко Миљковић један од двојице вођа Беливуковог клана први је међу оптуженима који ушао у судницу да унакрсно испитује свог бившег сарадника из оптужене криминалне групе, а сада сараника тужилаштва Срђана Лалића. Почео… »
„Ти си му убризгавао цијанид у уста, био си фасциниран“: Маре Месар очи у очи са бившим сарадником Лалићем, тензије на суђењу…

„Ти си му убризгавао цијанид у уста, био си фасциниран“: Маре Месар очи у очи са бившим сарадником Лалићем, тензије на суђењу…

Нова 02.10.2024
: У Специјалном суду у Београду данас се наставља суђење криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића, оптуженом за седам ликвидација и друга тешка кривична дела. Срђан Лалић, окривљени сведок, данас одговара на… »
„Нисам хтео да ме продаш као ‘телећу плећку’ Звицеру“: Сарадник Лалић одговорио Миљковићу

„Нисам хтео да ме продаш као ‘телећу плећку’ Звицеру“: Сарадник Лалић одговорио Миљковићу

Данас 02.10.2024
Оптужени Марко Миљковић један од двојице вођа Беливуковог клана први је међу оптуженима који ушао у судницу да унакрсно испитује свог бившег сарадника из оптужене криминалне групе, а сада сараника тужилаштва Срђана Лалића. Почео… »
Усијано у Специјалном суду! Лалић: Миљковићу, изгубио си девојку, па си ми слао слике голих мушкараца!

Усијано у Специјалном суду! Лалић: Миљковићу, изгубио си девојку, па си ми слао слике голих мушкараца!

Телеграф 02.10.2024
Препоручујемо. Напетост приликом унакрсног испитивања Марка Миљковића, који поставља питања сведоку-сараднику Срђану Лалићу, обележава и данашње рочиште у Специјалном суду. Данас је настављено суђење оптуженим припадницима… »
На суђењу Беливуковој групи Миљковић испитује Лалића: "Плашио сам се да ћу завршити као телећа плећка"

На суђењу Беливуковој групи Миљковић испитује Лалића: "Плашио сам се да ћу завршити као телећа плећка"

Еуроневс 02.10.2024
У Специјалном суду у Београду данас у наставку суђења припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука, Марко Миљковић постављао је питања окривљеном-сараднику Срђану Лалићу. Миљковић је Лалића испитивао о… »
Суђење Беливуковој групи, Миљковић испитивао окривљеног сарадника Лалића

Суђење Беливуковој групи, Миљковић испитивао окривљеног сарадника Лалића

РТС 02.10.2024
У Специјалном суду у Београду, где је настављено суђење припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука, Марко Миљковић постављао је питања окривљеном сараднику Срђану Лалићу. Марко Миљковић је питао о… »
"Како знаш да је то био Глигоријевић, је л' си га лизнуо?": Лалић и Миљковић у клинчу на суђењу - "Шта си рекао?"

"Како знаш да је то био Глигоријевић, је л' си га лизнуо?": Лалић и Миљковић у клинчу на суђењу - "Шта си рекао?"

Мондо 02.10.2024
Марко Миљковић и Срђан Лалић су се расправљали на суђењу. У Специјалном суду у Београду данас се наставља суђење оптуженим припадницима криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића који су у притвору Централног… »
"Лалић има 742 слике голих мушкараца у телефону": Миљковић прави хаос на суђењу, сведок му не остаје дужан

"Лалић има 742 слике голих мушкараца у телефону": Миљковић прави хаос на суђењу, сведок му не остаје дужан

Мондо 02.10.2024
За говорницу је позван сведок сарадник Срђан Лалић, а у судницу је у пратњи осморице стражара уведен оптужени Марко Миљковић који ће му постављати питања. У Специјалном суду у Београду данас се наставља суђење оптуженим… »
Лалић данас у Специјалном суду: Очекује се да открије најмрачније тајне злочина које је чинио Беливуков клан

Лалић данас у Специјалном суду: Очекује се да открије најмрачније тајне злочина које је чинио Беливуков клан

Телеграф 02.10.2024
Препоручујемо. Суђење криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића наставља се данас у Специјалном суду унакрсним испитивањем окривљеног сарадника Срђана Лалића. Лалић, који је потписао споразум са Јавним тужилаштвом… »
Данас се наставља суђење клану Вељка Беливука: Сведочи сведок-сарадник Срђан Лалић

Данас се наставља суђење клану Вељка Беливука: Сведочи сведок-сарадник Срђан Лалић

Курир 02.10.2024
У Специјални суд у Београду данас се наставља суђење оптуженим припадницима криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића који су у притвору Централног затвора у Бачванској улици. Срђан Лалић, један од тројице… »

Вести дана »