Повезане вести

Зашто БИА приводи пољопривреднике?

Зашто БИА приводи пољопривреднике?

Нова 02.10.2024
: Један од организатора протестне блокаде пољопривредника Слободан Видојевић, из села Бресница код Чачка, изјавио је да га је група мушкараца, без обележја полиције и налога, насилно убацила у црни комби и одвезла на… »
Милош Јанковић за Инсајдер о привођењу пољопривредника: Нико, па ни БИА, нема право да лишава слободе без правног основа…

Милош Јанковић за Инсајдер о привођењу пољопривредника: Нико, па ни БИА, нема право да лишава слободе без правног основа…

Инсајдер 02.10.2024
Адвокат и бивши заменик заштитника грађана Милош Јанковић рекао је у емисији "Маркер“ на Инсајдер телевизији да није смело да се догоди да Безбедносно - информативна агенција (БИА), односно припадници службе безбедности приводе… »
Државне службе дисциплинују неистомишљенике: Пољопривредници на мети БИА? (ВИДЕО)

Државне службе дисциплинују неистомишљенике: Пољопривредници на мети БИА? (ВИДЕО)

Инсајдер 02.10.2024
Протеклих дана, на улицама су, поред просветних радника, били и пољопривредници. Јуче су на две локације покушали да протестују, тражећи оно што им је држава већ обећала. Ипак, у томе их је спречила Безбедносно - информативна… »
Хапсе незадовољне пољопривреднике јер траже помоћ државе, а њима буџет 10 милијарди: Како је БИА постала батина СНС за…

Хапсе незадовољне пољопривреднике јер траже помоћ државе, а њима буџет 10 милијарди: Како је БИА постала батина СНС за…

Нова 02.10.2024
: Безбедносно-информативна агенција годинама је на мети критика због слабљења свог угледа и ефикасности, а у прилог томе иде и недавно привођење пољопривредника са протеста јуче у току ког је један од њих био насилно убачен… »
Здравко Понош: БИА је за време ове власти прошли пут угурала Стамболића у комби, а сада приводи пољопривреднике

Здравко Понош: БИА је за време ове власти прошли пут угурала Стамболића у комби, а сада приводи пољопривреднике

Данас 02.10.2024
Лидер странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош реаговао је након изјаве пољопривредника из околине Чачка који је био приведен на информативни разговор у Безбедносну информативну агенцију (БИА), присећајући се ситуације са… »
Пољопривредник ког је БИА привела на разговор навео шта су га све питали на разговору

Пољопривредник ког је БИА привела на разговор навео шта су га све питали на разговору

Радио 021 02.10.2024
Пољопривредник из Суботице Дамир Перчић, који се пољопривредом бави 37 година, демантовао је данас да је "хрватски шпијун" који подстиче протесте, како су га оптужили провладини медији. Он је рекао да у протестима учествује јер… »
Дамир Перчић, суботички паор ког је БИА привела на информативни разговор: „Због суше сам у минусу 15.000 евра, а оптужују ме…

Дамир Перчић, суботички паор ког је БИА привела на информативни разговор: „Због суше сам у минусу 15.000 евра, а оптужују ме…

Данас 02.10.2024
Пољопривредник из Суботице Дамир Перчић, који се пољопривредом бави 37 година, демантовао је данас да је „хрватски шпијун“ који подстиче протесте, како су га оптужили провладини медији, рекавши да у њима учествује, јер је суша… »
Чечен: Када БИА почне да се меша у наша грађанска права, можемо само да разговарамо о степену диктатуре

Чечен: Када БИА почне да се меша у наша грађанска права, можемо само да разговарамо о степену диктатуре

Нови магазин 02.10.2024
“Када тајна служба почне да се меша у наше слободе и људска и грађанска права, ми више не разговарамо о демократији, можемо само да разговарамо о степену диктатуре”, изјавио је новинар Бранко Чечен, коментаришући јучерашње… »
Пољопривредник Дамир Перчић: Принуђен сам на протест, нисам хрватски шпијун

Нови магазин 02.10.2024
Пољопривредник из Суботице Дамир Перчић, који се пољопривредом бави 37 година, демантовао је данас да је "хрватски шпијун" који подстиче протесте, како су га оптужили провладини медији, рекавши да у њима учествује, јер је суша… »

Н1 Инфо 02.10.2024
“Када тајна служба почне да се меша у наше слободе и људска и грађанска права, ми више не разговарамо о демократији, можемо само да разговарамо о степену диктатуре”, изјавио је новинар Бранко Чечен, коментаришући јучерашње… »

Радио сто плус 02.10.2024
Он је за Бету рекао да је био у блокади “Ипсилон крака” ауто-пута код Суботице у понедељак, 30. септембра, јер је незадовољан што држава није исплатила обећане субвенције из договора са бившом премијерком Аном Брнабић крајем… »

Вести дана »