Povezane vesti
Novi šef japanske diplomatije: Treba razmotriti ideju o "Azijskom NATO-u"
NIN 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Plan stvaranja "azijskog NATO-a" protiv Kine: Novi japanski šef diplomatije smatra da je to "ideja za budućnost"
Euronews 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je danas da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Zahuktava se na Istoku: Stvaraju novi NATO?
B92 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je danas da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Vesti dana »
Protesti u Beogradu, Nišu i Kragujevcu u znak podrške novosadskim studentima: Blokirana ulica ispred Skupštine Srbije
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 111 povezana
Nova.rs: Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj "Nadstrešnica"
N1 Info pre 7 satijoš 11 povezanih
Vazdušni taksi u Srbiji: U Davosu potpisan ugovor sa američkom kompanijom
Radio 021 pre 3 satajoš 33 povezane
Vučić iz Davosa: Dobra saradnja sa Švajcarskom; Najstabilniji smo im partner na Balkanu
B92 pre 3 satajoš 30 povezanih