Povezane vesti
Novi šef japanske diplomatije: Treba razmotriti ideju o "Azijskom NATO-u"
NIN 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Zahuktava se na Istoku: Stvaraju novi NATO?
B92 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je danas da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Plan stvaranja "azijskog NATO-a" protiv Kine: Novi japanski šef diplomatije smatra da je to "ideja za budućnost"
Euronews 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je danas da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Vesti dana »

Navijače Partizana oduševiće reči Marka Nikolića: Blagojević otkrio o čemu su pričali
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Studentu Medicinskog fakulteta u Nišu Arsenu Milosavljeviću određen pritvor
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane

Predsednik Češke Republike: Evropa i sporazum o mineralima sa SAD su bezbednosne garancije za Ukrajinu
Euronews pre 3 satajoš 18 povezanih