Povezane vesti
Novi šef japanske diplomatije: Treba razmotriti ideju o "Azijskom NATO-u"
NIN 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Plan stvaranja "azijskog NATO-a" protiv Kine: Novi japanski šef diplomatije smatra da je to "ideja za budućnost"
Euronews 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je danas da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Zahuktava se na Istoku: Stvaraju novi NATO?
B92 02.10.2024
Novi ministar spoljnih poslova Japana Takeši Ivaja izjavio je danas da bi u narednom periodu trebalo da se razmotri ideja o "azijskom NATO-u", koju je izneo novi premijer Šigeru Išiba. "Mislim da je to ideja za budućnost, ali o tome neko vreme treba… »
Vesti dana »
Netanjahu najavio otvaranje prelaza Rafa: Uslov je da Hamas preda tela još trojice talaca iz Gaze
Kurir pre 34 minutajoš 1 povezana
U Bugarskoj i još četiri zemlje uhapšeno 35 ilegalnih trgovaca starinama vrednosti 100 miliona evra
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
"Spremni smo za svaki scenario": Vukić: Beogradske elektrane funkcionišu bez ikakvih problema
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 3 satajoš 1 povezana