Povezane vesti
Objavila sve o pretnjama: Naša folkerka žrtva velike prevare: Oglasila se odmah nakon rođendana
Blic 02.10.2024
Šemsa Suljaković, popularna pevačica nakon što je proslavila svoj 73. rođendan, oglasila se na mrežama i obavestila sve da je žrtva prevare. - Upravo sam dobila informaciju o lažnoj pretnji u moje ime, gde jedna osoba traži novac i lične podatke preko… »
Šemsa Suljaković žrtva velike prevare: Oglasila se odmah posle proslave rođendana i objavila sve o prijetnjama
Kurir 02.10.2024
Nakon što je proslavila rođendan, Šemsa Suljaković žrtva prevare, odmah se oglasila i objavila sve o prijetnjama. Pošto je pre dva dana proslavila 73. rođendan, legendarna pevačica oglasila se sa važnim upozorenjem- - Upravo sam dobila informaciju o… »
Vesti dana »

Iranske rakete ubile više osoba u Izraelu nakon izraelskih napada na skladište nafte u Teheranu
Danas pre 31 minutajoš 19 povezanih

Letnji talas zahvata Srbiju: Danas stabilno vreme i do 33°C - kakvo nas vreme očekuje od ponedeljka?
Euronews pre 15 minutajoš 17 povezanih

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale "Farme 8" i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 11 minutajoš 14 povezanih

Amerika na nogama Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učine i SAD
Alo pre 50 minutajoš 11 povezanih

Počelo SP za klubove: Golmani blistali, Mesi umalo heroj Intera
Sport klub pre 11 minutajoš 9 povezanih