Povezane vesti
"Videla sam brenin bazen, pomislila sam kada ću ja da imam takav": Tanja Savić o prvoj poseti porodici Živojinović…
Blic 02.10.2024
Tanja Savić danas uspešno vodi svoju karijeru, a sam početak njenog uspona na muzičkoj sceni desio se u takmičenju "Zvezde Granda". Nakon što je dobila svoju prvu pesmu, Tanja Savić je spot za istu snimala u vili Lepe Brene, a njime je odmah bila i… »
"Videla sam brenin bazen, pomislila sam kada ću ja da imam takav" Tanja Savić se prisetila prvog odlaska u vilu porodice…
Kurir 02.10.2024
Tanja Savić svojevremeno je s finalistima „Zvezda Granda" snimila zajedničku pesmu, a spot za istu nastao je u vili Lepe Brene. Pošto je prvi put ušla u tu raskošnu kuću - bila je fascinirana. Prema sopstvenom priznanju u jednoj emisiji svaki je… »
"Videla sam Brenin bazen i pomislila kad ću ja imati takav": Pre 20 godina ušla u njenu kuću i ostala u šoku
Mondo 02.10.2024
Tanja Savić se prisetila prvog spota koji je snimila sa kolegama iz Zvezda Granda. Prva postava muzičkog takmičenja Zvezde Granda, stala je na binu pre 20 godina. Pevači i pevačice su nakon završenog takmičenja išli zajedno na turneju, ali i… »
Vesti dana »
Izrael nastavio s napadima na Gazu i nakon naloga ICC-a za hapšenje Netanyahua
Al Jazeera pre 29 minutajoš 53 povezane
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 1 satjoš 45 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Orban: Zapadne zemlje treba najozbiljnije da shvate izjavu Putina o primeni "oreškina"
Euronews pre 2 satajoš 38 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 40 povezanih