Повезане вести
"Видела сам бренин базен, помислила сам када ћу ја да имам такав": Тања Савић о првој посети породици Живојиновић: "Гледала…
Блиц 02.10.2024
Тања Савић данас успешно води своју каријеру, а сам почетак њеног успона на музичкој сцени десио се у такмичењу "Звезде Гранда". Након што је добила своју прву песму, Тања Савић је спот за исту снимала у вили Лепе Брене, а… »
"Видела сам Бренин базен и помислила кад ћу ја имати такав": Пре 20 година ушла у њену кућу и остала у шоку
Мондо 02.10.2024
Тања Савић се присетила првог спота који је снимила са колегама из Звезда Гранда. Прва постава музичког такмичења Звезде Гранда, стала је на бину пре 20 година. Певачи и певачице су након завршеног такмичења ишли заједно на… »
"Видела сам бренин базен, помислила сам када ћу ја да имам такав" Тања Савић се присетила првог одласка у вилу породице…
Курир 02.10.2024
Тања Савић својевремено је с финалистима „Звезда Гранда" снимила заједничку песму, а спот за исту настао је у вили Лепе Брене. Пошто је први пут ушла у ту раскошну кућу - била је фасцинирана. Према сопственом признању у једној… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана