Povezane vesti

„Samo rade svoj posao“ ili mešanje u slobode i prava: Da li BIA treba da saslušava poljoprivrednike?

„Samo rade svoj posao“ ili mešanje u slobode i prava: Da li BIA treba da saslušava poljoprivrednike?

Novi magazin 02.10.2024
Osim prosvetara, nezadovoljni su i poljoprivrednici, samo što ove druge privode na informativne razgovore u Bezbednosno-informativnu agenciju. Ili, kako tvrde pojedini paori - kidnapuju ih. Jedan od njih doživeo je situaciju iz kriminalističkih i… »

N1 Info 02.10.2024
Osim prosvetara, nezadovoljni su i poljoprivrednici, samo što ove druge privode na informativne razgovore u Bezbednosno-informativnu agenciju. Ili, kako tvrde pojedini paori - kidnapuju ih. Jedan od njih doživeo je situaciju iz kriminalističkih i… »
„Gruba zloupotreba BIA i čisto kršenje ljudskih prava“: Gosti N1 o privođenju poljoprivrednika

„Gruba zloupotreba BIA i čisto kršenje ljudskih prava“: Gosti N1 o privođenju poljoprivrednika

N1 Info 02.10.2024
"Ovde se radi o gruboj zloupotrebi Bezbednosno-informativne agencije u političke svrhe. Jednostavno je neverovatno da niko nakon ovoga ne snosi odgovornost", rekao je nekadašnji načelnik Vojno-bezbednosne agencije Momir Stojanović povodom skorašnjih… »
Poljoprivrednik: BIA me privela dok sam čekao dete, samo su izazvali još veći bes, kao da su seljaci kriminalci

Poljoprivrednik: BIA me privela dok sam čekao dete, samo su izazvali još veći bes, kao da su seljaci kriminalci

N1 Info 02.10.2024
Poljoprivrednika Slobodana Vidojevića iz sela Bresnica, kod Čačka, u utorak je privela Bezbednosno informativna agencija, i to u filmskom scenariju, samo zbog najavljene blokade Ibarske magistrale nezadovoljnih poljoprivrednika iz ovog kraja. On za N1… »

Vesti dana »

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša

Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana
Zlatne rezerve NBS na rekordnom nivou

Zlatne rezerve NBS na rekordnom nivou

Biznis.rs pre 33 minutajoš 18 povezanih
Advokati će na protestima nositi vidno obeležene prsluke

Advokati će na protestima nositi vidno obeležene prsluke

Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 13 povezanih