Повезане вести
Аустријски медији: Запад жмури на дешавања у Србији, Вучић има симпатије према аутократама
Радио 021 02.10.2024
Водеће земље Европске уније Немачка и Француска, у великој мери пратећи политику америчке администрације, због својих економских интереса подилазе ауторитарном режиму у Србији. Игноришу захтеве српске опозиције, а са друге… »
„Запад подржава ауторитарну власт у Србији због економских интереса, а игнорише захтеве опозиције“: Оштра анализа бечког…
Нова 02.10.2024
: Водеће земље Европске уније Немачка и Француска, у великој мери пратећи политику америчке администрације, због својих економских интереса подилазе ауторитарном режиму у Србији и игноришу захтеве српске опозиције, а са друге… »
Штандард: Запад због економских интереса жмури на дешавања у Србији
Н1 Инфо 02.10.2024
Водеће земље Европске уније Немачка и Француска, у великој мери пратећи политику америчке администрације, због својих економских интереса подилазе ауторитарном режиму у Србији и игноришу захтеве српске опозиције, а са друге… »
Штандард: Запад због економских интереса жмури на дешавања у Србији
Нови магазин 02.10.2024
Водеће земље Европске уније Немачка и Француска, у великој мери пратећи политику америчке администрације, због својих економских интереса подилазе ауторитарном режиму у Србији и игноришу захтеве српске опозиције, а са друге… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 11 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана