Povezane vesti
Šok priznanje poljskog ministra odbrane: Probali smo, ali niko nije hteo u rat protiv Rusa
Pravda 02.10.2024
Poljska nije mogla da formira takozvanu Ukrajinsku legiju zbog nedostatka ljudi voljnih da služe u njoj, izjavio je danas poljski ministar odbrane Vladislav Kosinjak Kamiš za portal Virtualna polska. "Mi smo se pripremili za ovo u okviru sporazuma koji… »
Ukrajinska legija? Ništa od toga
B92 02.10.2024
Poljska nije mogla da formira takozvanu Ukrajinsku legiju zbog nedostatka ljudi voljnih da služe u njoj, izjavio je danas poljski ministar odbrane Vladislav Kosinjak Kamiš za portal Virtualna polska. "Mi smo se pripremili za ovo u okviru sporazuma koji… »
Poljski ministar odbrane: Poljska nije uspela da formira Ukrajinsku legiju zbog nedostatka ljudi
Politika 02.10.2024
VARŠAVA - Poljska nije mogla da formira takozvanu Ukrajinsku legiju zbog nedostatka ljudi voljnih da služe u njoj, izjavio je danas poljski ministar odbrane Vladislav Kosinjak Kamiš za portal Virtualna polska. "Mi smo se pripremili za ovo u okviru… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 8 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 2 satajoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 9 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 6 satijoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 40 povezanih