Povezane vesti
Šok priznanje poljskog ministra odbrane: Probali smo, ali niko nije hteo u rat protiv Rusa
Pravda 02.10.2024
Poljska nije mogla da formira takozvanu Ukrajinsku legiju zbog nedostatka ljudi voljnih da služe u njoj, izjavio je danas poljski ministar odbrane Vladislav Kosinjak Kamiš za portal Virtualna polska. "Mi smo se pripremili za ovo u okviru sporazuma koji… »
Ukrajinska legija? Ništa od toga
B92 02.10.2024
Poljska nije mogla da formira takozvanu Ukrajinsku legiju zbog nedostatka ljudi voljnih da služe u njoj, izjavio je danas poljski ministar odbrane Vladislav Kosinjak Kamiš za portal Virtualna polska. "Mi smo se pripremili za ovo u okviru sporazuma koji… »
Vesti dana »
Novak iskren posle plasmana u četvrtfinale Vimbldona: Đoković otkrio zbog čega mu je laknulo...
Kurir pre 12 minutajoš 57 povezanih
Netanjahu: Sa Trampom imam odličan odnos, ali postoje razlike kao u svakoj porodici
Politika pre 3 satajoš 61 povezana
Ovo su dečaci Bogdan i Marko koji su poginuli u Banji Koviljači! Ceo grad zanemeo od tuge: "Golfom" se zakucali u drvo i stradali na licu mesta (foto)
Blic pre 7 satijoš 35 povezanih
Zaharova o odbijanju Kijeva da zaustavi napade na Konstantinovku: Zelenskom Ukrajinci nisu potrebni
Sputnik pre 4 satijoš 35 povezanih
Jokić davao izjavu u Beogradu, pa isti dan otišao na drugi kraj Srbije: Snimili ga s pivom u ruci VIDEO
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih