Povezane vesti
Zaštitnik građana: Najbolje rešenje je kreiranje sopstvenog modela inkluzivnog obrazovanja
Euronews 02.10.2024
Zaštitnik građana Zoran Pašalić rekao je danas da bi najbolje rešenje za Srbiju bilo kreiranje sopstvenog modela inkluzivnog obrazovanja i dodao da su najveće prepreke i dalje dostupnost, kvalitet, finansiranje i funkcionisanje dodatnih usluga za decu sa… »
Pašalić: Najbolje rešenje je kreiranje sopstvenog modela inkluzivnog obrazovanja
Politika 02.10.2024
Zaštitnik građana Zoran Pašalić rekao je danas da bi najbolje rešenje za Srbiju bilo kreiranje sopstvenog modela inkluzivnog obrazovanja i dodao da su najveće prepreke i dalje dostupnost, kvalitet, finansiranje i funkcionisanje dodatnih usluga za decu sa… »
Zaštitnik građana: Obavezna obuka prosvetnih radnika o važnosti inkluzije
Danas 02.10.2024
Zaštitnik građana Zoran Pašalić ukazao je danas na neophodnost obezbeđivanja obavezne i kontinuirane edukacije prosvetnih i radnika u sistemima socijalne i zdravstvene zaštite o značaju inkluzivnog obrazovanja, kao i obuke dece i učenika, počev od… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Danas pre 2 minutajoš 26 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Misija Artemis II je trenutno u Zemljinoj orbiti: Testiranje Orion kapsule i problem sa toaletom pre puta na Mesec
Euronews pre 2 minutajoš 51 povezana
Putin: Spreman sam da pomognem u rešavanju rata na Bliskom istoku
Nova pre 47 minutajoš 48 povezanih