Povezane vesti
Ljubivoje Ršumović tražio niškoj deci da "pripitome odrasle"
Južne vesti 02.10.2024
Nagrade za najkreativnije učenike osnovnih škola iz Srbije i inostranstva, koji su učestvovali na konkursu niške Narodne biblioteke “Stevan Sremac”, dodeljene su na svečanoj ceremoniji u Gradskoj kući. Konkurs je bio posvećen čuvenom piscu za decu… »
Ršumović u Nišu: Veliki pesnik deli nagrade malim čudotvorcima!
Glas juga 02.10.2024
Svečanost je dodatno ulepšana prisustvom samog Ljubivoja Ršumovića, koji je sa toplinom i osmehom uručio nagrade najtalentovanijim mladim pesnicima i slikarima. Obrativši se prisutnima, Ršumović je naglasio koliko je važno sačuvati dečju maštu i vedrinu… »
Ljubivoje Ršumović dodelio nagrade literarno-likovnog konkursa u Nišu
Gradski portal 018 02.10.2024
U veseloj atmosferi u Gradskoj kući u Nišu održana je svečana dodela nagrada povodom likovno-literarnog konkursa pod nazivom „Ma šta mi reče – Andersen i Ršum na čarobnom ćilimu lete!”. Konkurs je inspirisan likom i delom Hansa Kristijana Andersena i… »
(VIDEO) Ljubivoje Ršumović uručio nagrade najtalentovanijim mališanima
Niške vesti 02.10.2024
Temat je posvećen osamdesetpetoj godišnjici života Ljubivoja Ršumovića. Naslov ovogodišnjeg konkursa bio: „Ma šta mi reče, Andersen i Ršum na čarobnom ćilimu lete!“. „Ja sam davno rekao da odrasli nisu dorasli deci. Ta nevina dečja vedrina i ta… »
Vesti dana »

Evropski Zeleni: Fon der Lajen mora da zauzme stav o Vučiću, on ne sme da se oseća nedodirljivim
N1 Info pre 47 minutajoš 15 povezanih

Crnogorci kažu: Sportska atmosfera, „ubij Srbina“ samo sporadično
Sport klub pre 17 minutajoš 23 povezane

Francuska u totalnom haosu: Da bi izbegao novu političku krizu, Makron mora da imenuje svog sedmog premijera
Mondo pre 17 minutajoš 17 povezanih

Izrael izdao prvu opštu naredbu za evakuaciju celog grada Gaze uoči kopnene invazije
Sputnik pre 1 satjoš 15 povezanih