Povezane vesti
Izbori u Kotoru: „Po gradu sam tražio ko nas je zaokružio"
BBC News 02.10.2024
Građanska lista Za Kotor osvojila je samo tri glasa, a kandidat kѕže da je rezultat „za Ginisovu knjigu rekorda i rubriku 'Verovali ili ne'". „Za mene nisu glasali ni moji iz kuće". Ova objava Miljana Popovića, nosioca građanske liste Za Kotor, obeležila… »
Izbori u Kotoru: "Po gradu sam tražio ko nas je zaokružio"
NIN 02.10.2024
"Za mene nisu glasali ni moji iz kuće". Ova objava Miljana Popovića, nosioca građanske liste Za Kotor, obeležila je lokalne izbore u ovom crnogorskom primorskom gradu, iako je ostao daleko od ulaska u lokalnu skupštinu. Lista ovog bivšeg vaterpoliste… »
Izbori u Kotoru: „Po gradu sam tražio ko nas je zaokružio"
Radio 021 02.10.2024
Građanska lista Za Kotor osvojila je samo tri glasa, a kandidat kѕže da je rezultat „za Ginisovu knjigu rekorda i rubriku 'Verovali ili ne'". Miljan Popović/Privatna arhiva „Za mene nisu glasali ni moji iz kuće". Ova objava Miljana Popovića, nosioca… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz pad temperature
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 37 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 10 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 11 minutajoš 23 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Tramp sada traži mirovni plan za Ukrajinu, ne pominje više primirje
Beta pre 41 minutajoš 24 povezane