Povezane vesti
Srpkinja ostala zaprepašćena jednim gestom Šveđana: Ljudi ne mogu da veruju VIDEO/ANKETA
B92 02.10.2024
Tiktokerka Milica iz Srbije objavila je video-snimak u kom je podelila svoje iskustvo druženja u Švedskoj, a jedna stvar ju je posebno iznenadila. "Moj bivši dečko i ja otišli smo u goste na ručak kod prijatelja koji su nas pozvali jer se dugo nismo… »
Srpkinja otišla na ručak kod Šveđana i ostala u šoku: Danima nije mogla da se smiri zbog onoga što su joj tražili "Zanemela…
Kurir 02.10.2024
Milica koja se na TikTok-u potpisuje kao Milica Dhingra govorila je o tome koliko su je iznenadile kulturološke razlike između Srba i Šveđana, naročito kada vas Šveđani pozovu na večeru ili ručak. Milica, kao i većina Srba, dobro zna kako stvari kod nas… »
Milica je otišla na ručak kod Šveđana i nedeljama nije mogla da smiri zbog onoga što su joj tražili: „U Srbiji to ne bi prošlo“…
Nova 02.10.2024
: Milica koja se na TikTok-u potpisuje kao Milica Dhingra govorila je o tome koliko su je iznenadile kulturološke razlike između Srba i Šveđana, naročito kada vas Šveđani pozovu na večeru ili ručak. Milica, kao i većina Srba, dobro zna kako stvari kod… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 24 minutajoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana