Повезане вести
Димитрис Јанакопулос открио ког Србина би довео у пао, поменуо и Теодосића: "Мислим да то није могуће"
Телеграф 02.10.2024
Препоручујемо. Конторверзни власник Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос је у новом интервјуу причао о томе кога би волео да види међу Зеленима, да постоји могућност да постигне договор. Открио је да му је управо Никола Јокић… »
Кад већ није Тео, хоће ли Јокић заиграти за Панатинаикос?!
Спортске.нет 02.10.2024
Димитрис Јанакопулос никога не оставља равнодушним, како због резултата са Панатинаикосом који је актуелни првак Европе, тако и због својих изјава у којима без околишања износи своје ставове. Тако је било и у разговору за… »
Контроверзни власник Панатинаикоса жели Јокића у Европи: „Престао сам да гледам НБА, па опет почео због њега“
Нова 02.10.2024
: Димитрис Јанакопулос, власник Панатинаикоса, причао је о многим кошаркашким темама приликом гостовања у једном подкасту. Познато је да је ПАО у последње две сезоне знатно повећао буџет и довео бројне европске и светске… »
Јокић је једини разлог због чега гледам НБА: Због овога газда Панате не може да га доведе у Грчку!
Хот спорт 02.10.2024
Заиста је Јокић нешто посебно! Контроверзни власник Кошаркашког клуба Панатинаикос Димитрис Јанакопулос истакао је да је велики поштовалац лика и дела Николе Јокића. „Престао сам да гледам НБА лигу после одласка Мајкла Џордана у… »
Срео сам Жељка на аеродрому, рекао ми је све: Боби открио зашто се вратио у Евролигу
Мондо 02.10.2024
Бобан Марјановић испричао је због чега се вратио у Евролигу. Бобан Марјановић (36) изненадио је многе када је одлучио да напусти НБА лигу и да се врати у Европу. Потписао је за Фенербахче и већ је на пријатељским мечевима добио… »
''Престао сам НБА да гледам кад је џордан отишао, због Србина опет пратим!'' Јанакопулос открио да би волео да види Јокића у…
Вечерње новости 02.10.2024
Први човек Панатинаикоса, Димитрис Јанакопулос, открио је за грчке медије да у последњих неколико година поново прати НБА лигу, а главни разлог је Никола Јокић. Фото: Профимедиа - Престао сам да гледам НБА лигу после одласка… »
Шампион Европе хоће Николу Јокића: "Знам колико зарађује у Америци, веома бих волео да дође"
Мондо 02.10.2024
Најбољи играч света је сан газде Панатаинаикоса Димитриса Јанакопулоса. Власник Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос рекао је да би радо довео Николу Јокића, да постоји било каква могућност да најбољи кошаркаш света опет заигра у… »
"НБА гледам само због Јокића - довео бих га у ПАО"
Б92 02.10.2024
Контроверзни власник Кошаркашког клуба Панатинаикос Димитрис Јанакопулос изјавио је да би веома волео када би могао у свој тим да доведе Николу Јокића. Он је са грчким медијима причао о најбољем кошаркашу света и признао је да… »
Вести дана »

Полицајци 20 дана у кампусу у Новом Саду: "Не зна се ко су и шта им је улога, сви смо узнемирени"
Н1 Инфо пре 12 минутајош 24 повезане

МУП демантује наводе да је полиција 5. септембра у Новом Саду користила ЦН гас
Мој Нови Сад пре 4 сатијош 10 повезаних

Министар просвете Станковић: Ако наставници блокирају почетак школске године, неће добити плату
Радио 021 пре 1 сатјош 18 повезаних