Повезане вести

Поново нападнута колона под пратњом министра безбедности Нешића

Поново нападнута колона под пратњом министра безбедности Нешића

Политика 02.10.2024
САРАЈЕВО – У Сарајеву је данас поново нападнута колона под пратњом министра безбедности у Савету министара Ненада Нешића. Нешић је рекао да располаже незваничним информацијама да је колону напао бивши или суспендовани федерални… »
У Сарајеву поново нападнута колона под пратњом министра безбедности Ненада Нешића

У Сарајеву поново нападнута колона под пратњом министра безбедности Ненада Нешића

Телеграф 02.10.2024
Препоручујемо. У Сарајеву је данас поново нападнута колона под пратњом министра безбедности у Савету министара Ненада Нешића. Нешић је рекао да располаже незваничним информацијама да је колону напао бивши или суспендовани… »
Нико и ништа не може ме ућуткати! Поново нападнута колона под пратњом министра безбедности Ненада Нешића

Нико и ништа не може ме ућуткати! Поново нападнута колона под пратњом министра безбедности Ненада Нешића

Блиц 02.10.2024
У Сарајеву је данас поново нападнута колона под пратњом министра безбедности у Савету министара Ненада Нешића. Нешић је рекао да располаже незваничним информацијама да је колону напао бивши или суспендовани федерални полицајац… »
Нападнута колона министра Нешића

Нападнута колона министра Нешића

Б92 02.10.2024
У Сарајеву је данас поново нападнута колона под пратњом министра безбедности у Савету министара Ненада Нешића. Нешић је рекао да располаже незваничним информацијама да је колону напао бивши или суспендовани федерални полицајац… »
У Сарајеву поново нападнута колона под пратњом министра безбедности Нешића: "Нико и ништа ме не може ућуткати"

У Сарајеву поново нападнута колона под пратњом министра безбедности Нешића: "Нико и ништа ме не може ућуткати"

Еуроневс 02.10.2024
Поново напад на министра Нешића: У Сарајеву бивши полицајац ФБиХ “ударио” на колону под пратњом

Поново напад на министра Нешића: У Сарајеву бивши полицајац ФБиХ “ударио” на колону под пратњом

Вечерње новости 02.10.2024
У САРАЈЕВУ је данас поново нападнута колона под пратњом министра безбедности у Савету министара Ненада Нешића. Фото Новости Нешић је рекао да располаже незваничним информацијама да је колону напао бивши или суспендовани… »

Вести дана »