Povezane vesti
Ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti Nešića
Politika 02.10.2024
SARAJEVO – U Sarajevu je danas ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti u Savetu ministara Nenada Nešića. Nešić je rekao da raspolaže nezvaničnim informacijama da je kolonu napao bivši ili suspendovani federalni policajac, koji je poznat… »
U Sarajevu ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti Nenada Nešića
Telegraf 02.10.2024
Preporučujemo. U Sarajevu je danas ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti u Savetu ministara Nenada Nešića. Nešić je rekao da raspolaže nezvaničnim informacijama da je kolonu napao bivši ili suspendovani federalni policajac, koji je… »
Niko i ništa ne može me ućutkati! Ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti Nenada Nešića
Blic 02.10.2024
U Sarajevu je danas ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti u Savetu ministara Nenada Nešića. Nešić je rekao da raspolaže nezvaničnim informacijama da je kolonu napao bivši ili suspendovani federalni policajac, koji je poznat kao… »
Napadnuta kolona ministra Nešića
B92 02.10.2024
U Sarajevu je danas ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti u Savetu ministara Nenada Nešića. Nešić je rekao da raspolaže nezvaničnim informacijama da je kolonu napao bivši ili suspendovani federalni policajac, koji je poznat kao… »
U Sarajevu ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti Nešića: "Niko i ništa me ne može ućutkati"
Euronews 02.10.2024
Ponovo napad na ministra Nešića: U Sarajevu bivši policajac FBiH “udario” na kolonu pod pratnjom
Večernje novosti 02.10.2024
U SARAJEVU je danas ponovo napadnuta kolona pod pratnjom ministra bezbednosti u Savetu ministara Nenada Nešića. Foto Novosti Nešić je rekao da raspolaže nezvaničnim informacijama da je kolonu napao bivši ili suspendovani federalni policajac, koji je… »
Vesti dana »
Od danas počinje elektronska prijava za upis prava svojine na teritoriji Prokuplja
Južne vesti pre 35 minutajoš 43 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 40 minutajoš 32 povezane
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 35 minutajoš 20 povezanih