Povezane vesti
Šef izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu
Al Jazeera 02.10.2024
Možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno, tvrdi načelnik generalštaba vojske Izraela Herci Halevi. Šef izraelske vojske izjavio je danas da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu… »
Šef izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu, možemo izvesti udare svuda u regionu
N1 Info 02.10.2024
Šef izraelske vojske izjavio je da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. „Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno“, rekao je… »
Komandant izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu, možemo izvesti udare svuda na Bliskom istoku
Kurir 02.10.2024
Komandant izraelske vojske izjavio je da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. „Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno“, rekao… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 49 povezanih
Velika akcija UKP-a i SAJ-a kod Smedereva: Više osoba uhapšeno, zaplenjena veća količina droge (video)
Mondo pre 25 minutajoš 31 povezana
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 29 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 34 povezane
MOL grupa ostvarila dobit od 786 miliona dolara i napreduje u pregovorima o NIS-u
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 27 povezanih