Повезане вести

Шеф израелске војске: Израел ће одговорити Ирану

Шеф израелске војске: Израел ће одговорити Ирану

Ал Јазеера 02.10.2024
Можемо да лоцирамо важне циљеве и можемо да их погодимо прецизно и снажно, тврди начелник генералштаба војске Израела Херци Халеви. Шеф израелске војске изјавио је данас да ће Израел одговорити на ракетни напад Ирана и да њене… »
Шеф израелске војске: Израел ће одговорити Ирану, можемо извести ударе свуда у региону

Шеф израелске војске: Израел ће одговорити Ирану, можемо извести ударе свуда у региону

Н1 Инфо 02.10.2024
Шеф израелске војске изјавио је да ће Израел одговорити на ракетни напад Ирана и да њене снаге могу да изведу ударе свуда на Блиском истоку. „Ми ћемо одговорити. Ми можемо да лоцирамо важне циљеве и можемо да их погодимо… »
Следи крвава освета; Шеф се огласио ВИДЕО

Следи крвава освета; Шеф се огласио ВИДЕО

Б92 02.10.2024
Шеф израелске војске изјавио је данас да ће Израел одговорити на ракетни напад Ирана и да њене снаге могу да изведу ударе свуда на Блиском истоку. "Ми ћемо одговорити. Ми можемо да лоцирамо важне циљеве и можемо да их погодимо… »
Командант израелске војске: Израел ће одговорити Ирану, можемо извести ударе свуда на Блиском истоку

Командант израелске војске: Израел ће одговорити Ирану, можемо извести ударе свуда на Блиском истоку

Курир 02.10.2024
Командант израелске војске изјавио је да ће Израел одговорити на ракетни напад Ирана и да њене снаге могу да изведу ударе свуда на Блиском истоку. „Ми ћемо одговорити. Ми можемо да лоцирамо важне циљеве и можемо да их погодимо… »

Вести дана »