Povezane vesti
Šef izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu
Al Jazeera 02.10.2024
Možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno, tvrdi načelnik generalštaba vojske Izraela Herci Halevi. Šef izraelske vojske izjavio je danas da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da… »
Šef izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu, možemo izvesti udare svuda u regionu
N1 Info 02.10.2024
Šef izraelske vojske izjavio je da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. „Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno“… »
Komandant izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu, možemo izvesti udare svuda na Bliskom istoku
Kurir 02.10.2024
Komandant izraelske vojske izjavio je da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. „Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i… »
Sledi krvava osveta; Šef se oglasio VIDEO
B92 02.10.2024
Šef izraelske vojske izjavio je danas da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. "Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno"… »
Vesti dana »
U Srbiji jutro veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano, najviše 7 stepeni
Euronews pre 2 satajoš 12 povezanih
Niko ne zna gde će monstrum biti sahranjen: U opštini i komunalnom preduzeću samo kratko odgovorili, Cetinjani u tuzi kažu - neka telo prokletog ubice bace
RINA pre 1 satjoš 18 povezanih
Timoti Les: Znamo zašto se Donald Tramp interesuje za status Kosova!
Vesti online pre 1 satjoš 4 povezane