Povezane vesti
„Moja priča je primer kako pojedinac može uspeti i van svoje domovine“: Srpski voditelj se kandidovao za predsednika…
Nova 02.10.2024
: Dejan Stanković Kralj, poznat kao nekadašnji voditelj iz Srbije, kandidovao se za predsednika opštine Molenbek u Briselu na predstojećim, lokalnim izborima zakazanim za 13.oktobra u Belgiji. Program na kojem gradi svoju kampanju temelji se na… »
Bivši voditelj se kandidovao za predsednika opštine! Kralj ne odustaje od političke karijere u Belgiji: Mogu ostvariti…
Kurir 02.10.2024
Dejan Stanković Kralj, poznat kao nekadašnji voditelj iz Srbije, kandidovao se za predsednika opštine Molenbek u Briselu na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 13.oktobra u Belgiji. Program na kojem gradi svoju kampanju temelji se na… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 6 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 51 minutajoš 177 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 7 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 3 satajoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 51 minutajoš 38 povezanih