Povezane vesti
Šef izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu, možemo izvesti udare svuda u regionu
NIN 03.10.2024
Šef izraelske vojske izjavio je da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. "Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno", rekao je… »
Šef izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu, možemo izvesti udare svuda u regionu
Danas 02.10.2024
Šef izraelske vojske izjavio je danas da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. „Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno“, rekao… »
Vesti dana »
Operacija "Gamechanger": Isplivali tajni dokumenti o tome kako je ruska služba pokušala da utiče na izbore u Mađarskoj
Mondo pre 24 minutajoš 123 povezane
Tramp najavio blokadu Ormuskog moreuza za nekoliko sati, iz Irana prete: "Sa nostalgijom ćete gledati na gorivo od 4–5 dolara"
Nova pre 49 minutajoš 25 povezanih
UKC Niš: Devojka povređena u udesu kod Aleksinca još uvek životno ugrožena
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Vreme u Srbiji menja kurs RHMZ upozorava: Danas sunčano i vetrovito, ali stiže promena vremena krajem dana
Dnevnik pre 2 satajoš 21 povezana