Povezane vesti
Šef izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu, možemo izvesti udare svuda u regionu
NIN 03.10.2024
Šef izraelske vojske izjavio je da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. "Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno", rekao je… »
Šef izraelske vojske: Izrael će odgovoriti Iranu, možemo izvesti udare svuda u regionu
Danas 02.10.2024
Šef izraelske vojske izjavio je danas da će Izrael odgovoriti na raketni napad Irana i da njene snage mogu da izvedu udare svuda na Bliskom istoku. „Mi ćemo odgovoriti. Mi možemo da lociramo važne ciljeve i možemo da ih pogodimo precizno i snažno“, rekao… »
Vesti dana »
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Serbian News Media pre 1 satjoš 35 povezanih
Ugašena još tri mlada života: Dva osamnaestogodišnjaka savila automobil oko drveta u Banji Koviljači, mladić (22) poginuo u Surčinu. Uznemirujući prizor, MUP ponovo apeluje (foto)
Dnevnik pre 35 minutajoš 22 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 20 minutajoš 24 povezane
Mbape: Pokazali smo da i mi znamo kako da igramo „prljav” fudbal
Politika pre 40 minutajoš 30 povezanih