Povezane vesti
Radnica u marketu u Šapcu ostala zarobljena u hladnjači! "Bilo je sve hladnije i hladnije, brava nije radila"
Blic 03.10.2024
Bizarnu dramu preživela je radnica u marketu jednog trgovinskog lanca u Šapcu. Dok je proveravala da li ima mladog kupusa u rashladnoj komori vrata za njom su se zatvorila, pa se našla "zarobljena" u mraku i na hladnoći. - Bila sam u veoma neprijatnoj… »
Ušla da potraži kupus pa nastala drama! Radnica u marketu u Šapcu ostala zarobljena u hladnjači: Činilo mi se da svakog…
Kurir 03.10.2024
Bizarnu dramu preživela je radnica u marketu jednog trgovinskog lanca u Šapcu. Dok je proveravala da li ima mladog kupusa u rashladnoj komori vrata za njom su se zatvorila, pa se našla "zarobljena" u mraku i na hladnoći. - Bila sam u veoma neprijatnoj… »
Radnica u marketu u Šapcu ostala zarobljena u rashladnoj komori: Ušla da potraži kupus, a onda počela drama
Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Bizarnu dramu preživela je radnica u marketu jednog trgovinskog lanca u Šapcu. Dok je proveravala da li ima mladog kupusa u rashladnoj komori vrata za njom su se zatvorila, pa se našla "zarobljena" u mraku i na hladnoći. - Bila sam u veoma… »
Vesti dana »

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih

Putin: Sukob u Ukrajini se ne bi ni desio da je Tramp bio predsednik SAD
Sputnik pre 34 minutajoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 1 satjoš 4 povezane

Dačić: "38 lica uhapšeno, povređeno 6 policajaca, demonstranti došli s namerom da povrede policajce"
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane