Повезане вести

Вучић: Не видим никакве сукобе, иако их Курти провоцира сваки дан

Вучић: Не видим никакве сукобе, иако их Курти провоцира сваки дан

РТС 03.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је тачно предвидео шта ће се и када догодити у Украјини и на Блиском истоку, а да Србији не види никакве сукобе иако их Аљбин Курти провоцира сваки дан. "Ја не видим никакве… »
Вучић: Не видим никакве сукобе, иако их Курти провоцира сваког дана

Вучић: Не видим никакве сукобе, иако их Курти провоцира сваког дана

Еуроневс 03.10.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је тачно предвидео шта ће се и када догодити у Украјини и на Блиском истоку, а да у Србији не види никакве сукобе иако их Аљбин Курти провоцира сваки дан. "Ја не видим… »
Вучић одговорио италијанском министру: "Не предвиђам Србији ратове. Време је да живимо у миру"

Вучић одговорио италијанском министру: "Не предвиђам Србији ратове. Време је да живимо у миру"

Б92 03.10.2024
Министар одбране Италије Гвидо Крозето изјавио је да поред Блиског истока постоји још један фронт који је потенцијално експлозиван као тај, а то је КиМ. Председник Србије Александар Вучић одговорио је италијанском министру и… »
"Имам страхове... постоји још један фронт, близу је, на Балкану"

"Имам страхове... постоји још један фронт, близу је, на Балкану"

Б92 03.10.2024
Министар одбране Италије Гвидо Крозето изјавио да поред Блиског истока постоји још један фронт који је потенцијално експлозиван као тај, а то је тзв. Косово, преноси Хафингтон пост. Крозето је то рекао у италијанском парламенту… »
"Имам страхове": Министар одбране Италије: Поред Блиског истока још један потенцијално експлозиван фронт - Косово

"Имам страхове": Министар одбране Италије: Поред Блиског истока још један потенцијално експлозиван фронт - Косово

Блиц 03.10.2024
Министар одбране Италије Гвидо Крозето изјавио је данас да поред Блиског истока постоји још један фронт који је потенцијално експлозиван као тај, а то је Косово. Крозето је у италијанском парламенту казао да постоји још један… »
Министар одбране Италије страхује од косовске кризе готово исто као од сукоба на Блиском истоку

Министар одбране Италије страхује од косовске кризе готово исто као од сукоба на Блиском истоку

Данас 03.10.2024
Министар одбране Италије Гвидо Крозето изјавио је данас да поред Блиског истока постоји још један фронт који је потенцијално експлозиван као тај, а то је Косово. Крозето је у италијанском парламенту казао да постоји још један… »

Вести дана »