Povezane vesti
Vučić: Ne vidim nikakve sukobe, iako ih Kurti provocira svakog dana
Euronews 03.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tačno predvideo šta će se i kada dogoditi u Ukrajini i na Bliskom istoku, a da u Srbiji ne vidi nikakve sukobe iako ih Aljbin Kurti provocira svaki dan. "Ja ne vidim nikakve sukobe, iako ih… »
Vučić: Ne vidim nikakve sukobe, iako ih Kurti provocira svaki dan
RTS 03.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tačno predvideo šta će se i kada dogoditi u Ukrajini i na Bliskom istoku, a da Srbiji ne vidi nikakve sukobe iako ih Aljbin Kurti provocira svaki dan. "Ja ne vidim nikakve sukobe, iako ih Aljbin… »
Vučić odgovorio italijanskom ministru: "Ne predviđam Srbiji ratove. Vreme je da živimo u miru"
B92 03.10.2024
Ministar odbrane Italije Gvido Krozeto izjavio je da pored Bliskog istoka postoji još jedan front koji je potencijalno eksplozivan kao taj, a to je KiM. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je italijanskom ministru i objasnio da Srbija ne… »
"Imam strahove... postoji još jedan front, blizu je, na Balkanu"
B92 03.10.2024
Ministar odbrane Italije Gvido Krozeto izjavio da pored Bliskog istoka postoji još jedan front koji je potencijalno eksplozivan kao taj, a to je tzv. Kosovo, prenosi Hafington post. Krozeto je to rekao u italijanskom parlamentu, pred komisijama za… »
"Imam strahove": Ministar odbrane Italije: Pored Bliskog istoka još jedan potencijalno eksplozivan front - Kosovo
Blic 03.10.2024
Ministar odbrane Italije Gvido Krozeto izjavio je danas da pored Bliskog istoka postoji još jedan front koji je potencijalno eksplozivan kao taj, a to je Kosovo. Krozeto je u italijanskom parlamentu kazao da postoji još jedan front koji ga brine, ne kao… »
Ministar odbrane Italije strahuje od kosovske krize gotovo isto kao od sukoba na Bliskom istoku
Danas 03.10.2024
Ministar odbrane Italije Gvido Krozeto izjavio je danas da pored Bliskog istoka postoji još jedan front koji je potencijalno eksplozivan kao taj, a to je Kosovo. Krozeto je u italijanskom parlamentu kazao da postoji još jedan front koji ga brine, ne kao… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Ana Stanić se razvela, a ovog uticajnog reditelja je ludo volela: Producirala mu film koji je bio vrlo gledan, a onda pukla tikva
Blic pre 33 minutajoš 5 povezanih