Повезане вести
Новак Ђоковић признао да је назадовао: Србин искрено причао кинеским медијима о свом знању мандаринског! (видео)
Хот спорт 03.10.2024
Србин мало „разочарао“ присутне! Новак Ђоковић игра на Мастерсу у Шангају након пет пуних година, а делује да се тамошња публика прилично ужелела присуства најбољег тенисера свих времена. „Видим неколико подигнутих обрва. Морам… »
"Назадовао сам!" Новак Ђоковић решио да "отвори карте" Кинезима пред старт мастерса у Шангају
Вечерње новости 03.10.2024
Новак Ђоковић се налази у Шангају где ће учествовати на мастерсу, а на конференцији за медије виђена је занимљива сцена. Фото: Профимедиа Наиме, Новак никада није крио жељу да научи њихов језик, али чини се да је мало запустио… »
Новак признањем збунио новинаре, морао да се извињава: „Назадовао сам“ ВИДЕО
Нова 03.10.2024
: Новак Ђоковић се налази у Шангају где ће учествовати на Мастерсу, а на конференцији за медије виђена је занимљива сцена. Новак у Кини има велики број навијача, а и сам никада није крио жељу да научи њихов језик. Ипак, чини… »
Вести дана »
Орлови опет прелетели Крејвен Котиџ и слетели на 4. место ПЛ
Спорт клуб пре 5 минутајош 57 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 31 минутајош 34 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 1 сатјош 31 повезана
Ову земљу је летос посетио Марко Ђурић: У Бенину избио пуч, осујећен је
Данас пре 5 сатијош 25 повезаних