Povezane vesti
Đoković u Šangaju: Ovde sam da osvojim 100. titulu (video)
Sportski žurnal 03.10.2024
Srpski as naglasio da njegova ljubav prema tenisu nikad neće prestati. Novak Đoković voli da igra na Masters turniru u Šangaju i rekao je da je motivisan da osvoji 100. titulu. - Volim da igram u Kini, a sad imam i poseban motiv da ovde osvojim 100… »
Đoković: Želim u Šangaju da osvojim 100. titulu
Sport klub 03.10.2024
I vrapci znaju da je Novak Đoković oborio sve najvažnije rekorde u profesionalnom tenisu, ali jedan od onih iz drugog reda, ne najvažniji, ali prilično važan, još mu izmiče. Reč je o ukupnom broju ATP titula koji odoleva skoro pola veka. Postavio ga je… »
Novak Đoković u Šangaju igra za 100. titulu u karijeri i sprema se za obaranje jedinog važnog rekorda koji mu nedostaje
Danas 03.10.2024
Posle pet godina Novak Đoković je stigao u Kinu i odmah osetio koliko je cenjen u najmnogoljudnijoj državi sveta. Treninzi četvrtog tenisera sveta su vrlo posećeni, ali to srpskom asu ne smeta da se fokusira na primarni cilj u Šangaju – osvajanje turnira… »
Đoković otkrio ciljeve, pa prozborio kineski: "Nazadovao sam" VIDEO
B92 03.10.2024
Novak Đoković govorio je o utiscima nakon dolaska u Kinu, odnosno pred početak Mastersa u Šangaju. Novak je slobodan u prvom kolu Šangaja, a u drugom čeka boljeg iz duela Mikelsen – Bu. Ovo mu je prvo pojavljivanje u Šangaju posle pet godina. "Volim da… »
Đoković: Želim u Šangaju da osvojim 100. titulu
Novi magazin 03.10.2024
I vrapci znaju da je Novak Đoković oborio sve najvažnije rekorde u profesionalnom tenisu, ali jedan od onih iz drugog reda, ne najvažniji, ali prilično važan, još mu izmiče. Reč je o ukupnom broju ATP titula koji odoleva skoro pola veka. Postavio ga je… »
Srpske zastave vijore se Šangajem - zbog Novaka VIDEO
B92 03.10.2024
Novak Đoković izuzetno je popularan u Kini, odnosno Šangaju, a samim tim je i Srbija. Đoković se pre nekoliko dana vratio u Šangaj gde poslednjih pet godina nije dolazio da igra tamošnji Masters. Sada je to uradio, a njegov dolazak privukao je veliku… »
Vesti dana »
Ponovo će prolaziti kroz isti pakao "Novo suđenje prouzrokovaće bol porodicama žrtava", smatra jedan od advokata nakon ukidanja presude roditeljima dečaka ubice iz ribnikara
Dnevnik pre 22 minutajoš 33 povezane
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Uživo Putin obukao uniformu, stigao u ratnu zonu Situacija na frontu katastrofalna, mrtvi se broje u stotinama hiljada
Alo pre 27 minutajoš 84 povezane
Tramp: Ukrajina će izgubiti ceo Donbas, Kijev do četvrtka da prihvati sporazum
Pravda pre 3 satajoš 25 povezanih