Povezane vesti

Moneke dao direktan odgovor- Partizan ili Zvezda: "Sviđaju mi se malo više jer..."

Moneke dao direktan odgovor- Partizan ili Zvezda: "Sviđaju mi se malo više jer..."

Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Ovog četvrtka počinje nova sezona Evrolige, a od 20.30 Paritzan igra prvi meč na gostovanju, protiv ekipe Baskonije za koju nastupa jedan od najboljih igrača lige, i velika želja "večitih" Čima Moneke. Ono što je zanimljivo, pre… »
Pitali smo veštačku inteligenciju ko će pobediti u duelu Baskonija - Partizan na startu el: Ovo je odgovor

Pitali smo veštačku inteligenciju ko će pobediti u duelu Baskonija - Partizan na startu el: Ovo je odgovor

Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Ovog četvrtka počinje nova sezona Evrolige, a od 20.30 Paritzan igra prvi meč na gostovanju, protiv ekipe Baskonije. U pokušaju da predvidimo ishod ovog uzbudljivog duela, obratili smo se veštačkoj inteligenciji da nam pruži svoje… »
Mirotića pitali za Zvezdu i Partizan, a odgovorom je oduševio Delije i Grobare

Mirotića pitali za Zvezdu i Partizan, a odgovorom je oduševio Delije i Grobare

Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Ovog četvrtka počinje nova sezona Evrolige, a među mečevima koji će biti odigrani jeste i onaj u kojem Monako dočekuje Armani, koji predvodi Nikola Mirotić. Jedan od najboljih košarkaša lige, dao j eintervju za Sport Klub, a… »
Sve o meču Baskonija - Partizan: Crno-beli protiv istorije, ovo nikada nisu uspeli da urade

Sve o meču Baskonija - Partizan: Crno-beli protiv istorije, ovo nikada nisu uspeli da urade

Telegraf 03.10.2024
Kada se igra i gde možete da gledate? Košarkaši Partizana prvi meč u novoj sezoni Evrolige igraju u gostima protiv ekipe Baskonije u prvom kolu elitnog takmičenja. Crno-beli su otputovali u Vitoriju i tamo rade poslednje pripreme pred sam start… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Baskonija - Partizan u 1. kolu Evrolige

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Baskonija - Partizan u 1. kolu Evrolige

Telegraf 03.10.2024
Preporučujemo. Košarkaši Partizana odigraće prvi meč nove sezone u Evroligi protiv ekipe Baskonije i to u gostima, u Vitoriji gde će nesumnjivo tražiti samo pobedu. Partizan u ovaj meč ulazi uz fantastičan niz pobeda, kako iz pripremnog perioda… »

Vesti dana »