Повезане вести

Суђење бившим вођама ОВК: Исказ дао сведок В01158, наставак 21. октобра

Суђење бившим вођама ОВК: Исказ дао сведок В01158, наставак 21. октобра

Еуроневс 03.10.2024
Пред Специјалним судом у Хагу данас је сведочење завршио 95. сведок у процесу бившим вођама тзв. ОВК Хашиму Тачију, Кадрију Веселију, Јакупу Краснићију и Реџепу Сељимију, оптуженима за ратне злочине и злочине против… »
Сведок на суђењу Тачију: ОВК ме отела, притворила и злостављала

Сведок на суђењу Тачију: ОВК ме отела, притворила и злостављала

Инсајдер 03.10.2024
У наставку суђења четворици бивших вођа Ослободилачке војске Косова (ОВК), оптуженим за ратне злочине на Косову и у Албанији, заштићени сведок оптужбе описао је данас у Хагу како га је та некадашња паравојна формација отела… »
На суђењу вођама ОВК исказ дало 95 сведока, наставак 21. октобра

На суђењу вођама ОВК исказ дало 95 сведока, наставак 21. октобра

НИН 03.10.2024
Пред Специјалним судом у Хагу је сведочење завршио 95. сведок у процесу бившим вођама ОВК Хашиму Тачију, Кадрију Веселију, Јакупу Краснићију и Реџепу Сељимију, оптуженима за ратне злочине и злочине против човечности. Сведок… »
Сведок на суђењу Тачију: Тзв. Овк ме отела, притворила и злостављала

Сведок на суђењу Тачију: Тзв. Овк ме отела, притворила и злостављала

Курир 03.10.2024
У наставку суђења четворици бивших вођа тзв. ОВК, оптуженим за ратне злочине на КиМ и у Албанији, заштићени сведок оптужбе описао је данас у Хагу како га је та некадашња паравојна формација отела, притворила и злостављала. За… »
Наставља се суђење бившим лидерима такозване ОВК

Наставља се суђење бившим лидерима такозване ОВК

Политика 03.10.2024
ХАГ – У Специјализованим већима Косова у Хагу данас се наставља судски процес против бивших лидера такозване ОВК Хашима Тачија, Кадрија Веселија, Реџепа Сељимија и Јакупа Краснићија сведочењем нових сведока. Испитивање новог… »
Наставља се суђење бившим лидерима такозване ОВК - Тачију и осталима

Наставља се суђење бившим лидерима такозване ОВК - Тачију и осталима

РТВ 03.10.2024
ХАГ - У Специјализованим већима Косова у Хагу данас се наставља судски процес против бивших лидера такозване ОВК Хашима Тачија, Кадрија Веселија, Реџепа Сељимија и Јакупа Краснићија - сведочењем нових сведока. Испитивање… »

Вести дана »