Povezane vesti

Jokić: Utakmica protiv SAD je najteži poraz u mojoj karijeri

Jokić: Utakmica protiv SAD je najteži poraz u mojoj karijeri

Politika 03.10.2024
ABU DABI- Reprezentativac Srbije u košarci Nikola Jokić izjavio je da je utakmica protiv SAD na Olimpjskim igrama u Parizu najteži poraz u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Srpski košarkaš se trenutno nalazi u Abu Dabiju sa ekipom Denvera, gde će… »
Jokić: Poraz od SAD u Parizu je najveći u mojoj karijeri

Jokić: Poraz od SAD u Parizu je najveći u mojoj karijeri

Sport klub 03.10.2024
Nikola Jokić vratio se obavezama u Denver Nagetsima sa kojima će odigrati utakmicu protiv Boston Seltiksa u Abu Dabiju. Srpski centar govorio je o Olimpijskim igrama, ali i izazovima koji ga čekaju u novoj sezoni. Jokić se osvrnuo na utakmicu sa SAD… »
Deandre džordan se ne seća Prvog susreta sa rakijom: Prvi put rupe u sećanju, kasnije se navikao! (video)

Deandre džordan se ne seća Prvog susreta sa rakijom: Prvi put rupe u sećanju, kasnije se navikao! (video)

Hot sport 03.10.2024
Veliki je rodoljub Nikola! Nikola Jokić vratio se u Denver, gde ga nakon sjajnog leta sa selekcijom Srbije očekuju obaveze u najjačoj ligi sveta. To je privuklo pažnju brojnih medija, uključujući i srpske. Tako se desila zanimljiva priča između… »
Jokić o Đokoviću: U jednom trenutku svi se mi osetimo kao Novak, pomislimo da smo najbolji, da smo on (foto, video)

Jokić o Đokoviću: U jednom trenutku svi se mi osetimo kao Novak, pomislimo da smo najbolji, da smo on (foto, video)

Sportski žurnal 03.10.2024
On je posebna ličnost, poseban sportista, toliko dugo predstavlja našu zemlju na zaista visokom nivou. Denver u Abu Dabiju igra pripremne mečeve sa Bostonom. Novinari su se sjatili oko zvezde Nagetsa, reprezentativca Srbije Nikole Jokića, trostrukog… »
Jokić: Poraz od SAD najteži u karijeri! Pešić za ovih par godina uradio veliku stvar za našu košarku (video)

Jokić: Poraz od SAD najteži u karijeri! Pešić za ovih par godina uradio veliku stvar za našu košarku (video)

Sportski žurnal 03.10.2024
Trostruki MVP NBA lige je trenutno u Abu Dabiju sa Denverom. Nikola Jokić je izjavio da je utakmica protiv SAD na Olimpijskim igrama u Parizu najteži poraz u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Srpski košarkaš se trenutno nalazi u Abu Dabiju sa ekipom… »
Srbija će ga sada drugačije gledati! Nikola Jokić otkrio koji mu je poraz najteži u karijeri

Srbija će ga sada drugačije gledati! Nikola Jokić otkrio koji mu je poraz najteži u karijeri

Večernje novosti 03.10.2024
Srpski košarkaš Nikola Jokić okarakterisao je poraz od Amerikanaca u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu kao najveći u svojoj karijeri. FOTO: Tanjug/AP Podsećamo, Srbija je u polufinalu Olimpijskih igara vodila skoro ceo meč, ali su Lebron Džejms… »
Jokić o Novaku: "Mislimo da smo kao on, najbolji na svetu" VIDEO

Jokić o Novaku: "Mislimo da smo kao on, najbolji na svetu" VIDEO

B92 03.10.2024
Nikola Jokić, najbolji košarkaš na svetu, dotakao se Novaka Đokovića tokom intervjua koji je dao za medije u Abu Dabiju. Jokić je dobio pitanje o Đokovićevoj dugovečnosti, o sjajnoj formi koju pokazuje sa punih 37 godina i o tome da li to i njega… »
Jokić o porazu Srbije od SAD: Najteži u karijeri

Jokić o porazu Srbije od SAD: Najteži u karijeri

Vesti online 03.10.2024
Srpski košarkaš Nikola Jokić okarakterisao je poraz od Amerikanaca u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu kao najveći u njegovoj karijeri. – Bila je dobra utakmica. Sigurno najveći poraz u mojoj karijeri do sada. Velika šansa, ali eto… Na kraju… »
Najteže mi je pao poraz od Amerike u celoj karijeri, mi Srbi smo svi ponekad Novak: Jokić sasvim iskreno o

Najteže mi je pao poraz od Amerike u celoj karijeri, mi Srbi smo svi ponekad Novak: Jokić sasvim iskreno o

Hot sport 03.10.2024
Veliki je rodoljub Nikola! Nikola Jokić vratio se u Denver, gde ga nakon sjajnog leta sa selekcijom Srbije očekuju obaveze u najjačoj ligi sveta. Za novinare je pričao o brojnim temama, između ostalog poraza od Amerike. “Bila je dobra utakmica… »
Nikola Jokić otkrio: Voleo bih da Pešić ostane

Nikola Jokić otkrio: Voleo bih da Pešić ostane

Euronews 03.10.2024
Od povratka u Denver, Nikola Jokić gotovo svakodnevo odgovara na jedno isto pitnje, a vezano je za učešće na Olimpijskim igrama u Partizu. Srpski košarkaš se još jednom i to pred utaakmice njegovog Denvera u Abu Dabiju protiv aktuelnog šampiona… »
Jokić otkrio koji mu je poraz najteži u karijeri VIDEO

Jokić otkrio koji mu je poraz najteži u karijeri VIDEO

B92 03.10.2024
Srpski košarkaš Nikola Jokić okarakterisao je poraz od Amerikanaca u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu kao najveći u njegovoj karijeri. "Bila je dobra utakmica. Sigurno najveći poraz u mojoj karijeri do sada. Velika šansa, ali eto... Na kraju su… »

Vesti dana »