Povezane vesti

U Srbiji će me sačekati trubači, a ne lisice: Posle 8 godina u Americi, Vlada Stanojević se vraća kući

U Srbiji će me sačekati trubači, a ne lisice: Posle 8 godina u Americi, Vlada Stanojević se vraća kući

Story 03.10.2024
Vlada Stanojević na vrhuncu svoje voditeljske karijere bio je upravo te 2015. godine, kada je zbog fizičkog nasilja prema tadašnjoj devojci Ani Mariji Žujović završio na sudu. Ana Marija tada je podnela tužbu protiv njega, tražeći 8.000 evra kao… »
"Dočekaće me sa trubačima, ne sa policijom": Vlada Stanojević o nasilju nad bivšom, šokirao izjavom u emisiji

"Dočekaće me sa trubačima, ne sa policijom": Vlada Stanojević o nasilju nad bivšom, šokirao izjavom u emisiji

Mondo 03.10.2024
Bivši voditelj Vlada Stanojević progovorio o navodnoj poternici i povratku u Srbiju. Voditelj Vladimir Vlada Stanojević, nekadašnji voditelj emisije "City", 2015. godine je završio na sudu zbog fizičkog nasilja nad tadašnjom devojkom Anamarijom… »
"Dočekaće me sa trubačima, a ne sa policijom": Vlada Stanojević progovorio o poternici i povratku u Srbiju

"Dočekaće me sa trubačima, a ne sa policijom": Vlada Stanojević progovorio o poternici i povratku u Srbiju

Blic 03.10.2024
Voditelj Vladimir Vlada Stanojević je bio omiljeno lice emisije "City", a na njegov uspeh je pala senka 2015. godine kada je zbog fizičkog nasilja nad tadašnjom devojkom Anamarijom Žujović završio na sudu. Slučaj i dalje nije okončan, jer se čeka… »
"Dočekaće me sa trubačima, a ne sa policijom" Vladimir Stanojević priznao da li je pobegao u Ameriku, progovorio o…

"Dočekaće me sa trubačima, a ne sa policijom" Vladimir Stanojević priznao da li je pobegao u Ameriku, progovorio o…

Kurir 03.10.2024
Vladimir Vlada Stanojević je bio jedan od najpopularnijih voditelja dvehiljaditih godina. Najveću popularnost stekao je kao voditelj emisije "City" u kojoj je i započeo karijeru 2009. godine, a 2015. godine našao se u centru skandala kada je zbog… »

Vesti dana »