Повезане вести

У Србији ће ме сачекати трубачи, а не лисице: После 8 година у Америци, Влада Станојевић се враћа кући

У Србији ће ме сачекати трубачи, а не лисице: После 8 година у Америци, Влада Станојевић се враћа кући

Стори 03.10.2024
Влада Станојевић на врхунцу своје водитељске каријере био је управо те 2015. године, када је због физичког насиља према тадашњој девојци Ани Марији Жујовић завршио на суду. Ана Марија тада је поднела тужбу против њега… »
"Дочекаће ме са трубачима, не са полицијом": Влада Станојевић о насиљу над бившом, шокирао изјавом у емисији

"Дочекаће ме са трубачима, не са полицијом": Влада Станојевић о насиљу над бившом, шокирао изјавом у емисији

Мондо 03.10.2024
Бивши водитељ Влада Станојевић проговорио о наводној потерници и повратку у Србију. Водитељ Владимир Влада Станојевић, некадашњи водитељ емисије "Цити", 2015. године је завршио на суду због физичког насиља над тадашњом… »
"Дочекаће ме са трубачима, а не са полицијом": Влада Станојевић проговорио о потерници и повратку у Србију

"Дочекаће ме са трубачима, а не са полицијом": Влада Станојевић проговорио о потерници и повратку у Србију

Блиц 03.10.2024
Водитељ Владимир Влада Станојевић је био омиљено лице емисије "Цити", а на његов успех је пала сенка 2015. године када је због физичког насиља над тадашњом девојком Анамаријом Жујовић завршио на суду. Случај и даље није… »
"Дочекаће ме са трубачима, а не са полицијом" Владимир Станојевић признао да ли је побегао у Америку, проговорио о потерници…

"Дочекаће ме са трубачима, а не са полицијом" Владимир Станојевић признао да ли је побегао у Америку, проговорио о потерници…

Курир 03.10.2024
Владимир Влада Станојевић је био један од најпопуларнијих водитеља двехиљадитих година. Највећу популарност стекао је као водитељ емисије "Цити" у којој је и започео каријеру 2009. године, а 2015. године нашао се у центру… »

Вести дана »