Povezane vesti
U Srbiji će me sačekati trubači, a ne lisice: Posle 8 godina u Americi, Vlada Stanojević se vraća kući
Story 03.10.2024
Vlada Stanojević na vrhuncu svoje voditeljske karijere bio je upravo te 2015. godine, kada je zbog fizičkog nasilja prema tadašnjoj devojci Ani Mariji Žujović završio na sudu. Ana Marija tada je podnela tužbu protiv njega, tražeći 8.000 evra kao naknadu… »
"Dočekaće me sa trubačima, ne sa policijom": Vlada Stanojević o nasilju nad bivšom, šokirao izjavom u emisiji
Mondo 03.10.2024
Bivši voditelj Vlada Stanojević progovorio o navodnoj poternici i povratku u Srbiju. Voditelj Vladimir Vlada Stanojević, nekadašnji voditelj emisije "City", 2015. godine je završio na sudu zbog fizičkog nasilja nad tadašnjom devojkom Anamarijom Žujović… »
"Dočekaće me sa trubačima, a ne sa policijom": Vlada Stanojević progovorio o poternici i povratku u Srbiju
Blic 03.10.2024
Voditelj Vladimir Vlada Stanojević je bio omiljeno lice emisije "City", a na njegov uspeh je pala senka 2015. godine kada je zbog fizičkog nasilja nad tadašnjom devojkom Anamarijom Žujović završio na sudu. Slučaj i dalje nije okončan, jer se čeka njegov… »
"Dočekaće me sa trubačima, a ne sa policijom" Vladimir Stanojević priznao da li je pobegao u Ameriku, progovorio o poternici…
Kurir 03.10.2024
Vladimir Vlada Stanojević je bio jedan od najpopularnijih voditelja dvehiljaditih godina. Najveću popularnost stekao je kao voditelj emisije "City" u kojoj je i započeo karijeru 2009. godine, a 2015. godine našao se u centru skandala kada je zbog… »
Vesti dana »

Stižu pljuskovi sa grmljavinom Srbiju čeka značajno zahlađenje od ovog datuma
Alo pre 50 minutajoš 31 povezana

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 7 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 15 minutajoš 20 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 16 povezanih

Kadeti Srbije u finalu EP posle izvanredne igre i ubedljive pobede nad Slovenijom
Morava info pre 2 satajoš 33 povezane